Connect with us
Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti

Știri

Gustari sanatoase care te ajuta sa slabesti

Esti la dieta si nu stii ce gustari ai putea servi? Iata cateva idei!

Chiar daca mananci sanatos in mod regulat, cel mai probabil corpul tau nu se poate bucura de toti nutrientii de care ai nevoie. In acest caz, gustarile pe care le servesti joac aun rol important. Ele pot suplimenta cantitatea de vitamine si minerale pe care i le oferi orgasnimului tau. In plus, foarte multe dintre acestea te ajuta sa iti mentii silueta si sunt ideale pentru persoanele care tin dieta.

Uite cateva idei delicioase si rapide!

UITE CARE SUNT TIPURILE DE SARE CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN DIETA TA

1. Biscuiti dietetici cu branza. Ai pofta de ceva sarat? Biscuitii dietetici unsi cu crema de branza slaba reprezinta una dintre cele mai sanatose gustari. Daca vrei sa fie ceva special, poti adauga o boaba de strugure, smochine sau cativa fulgi de sare de mare.

2. Avocado. Este bogat in acizi grasi nesaturati si este extrem de satios. Daca te grabesti il poti servi pur si simplu intins pe paine. In caz contrar, combina-l in salate cu rosii, ceapa, usturoi si ulei de masline. Vei avea parte de o gustare extrem de bogata in nutrienti.

3. Iaurtul. Da, banalul iaurt se poate transforma intr-una dintre cele mai gustoase gustari daca il combini cu ingredientele potrivite. Alege fulgi de porumb si capsuni pentru dimineata, sau miere de albine, banane si migdale pentru o gustare mai tarzie.

4. Telina si humus. Tulpina de telina este bogata in vitaminele A,B E, D si K si au rol protector impotriva multor afectiuni, printre care si anumite forme de cancer. In plus, contine foarte putine calorii. Consum-o alaturi de humus natural si vei obtine cea mai buna masa!

5. Rulouri din legume. Tot ce trebuie sa faci este sa tai fasii un morcov, un castravete si un avocado si sa le rulezi intr-o frunza de salata verde proaspata. Stropeste rulourile cu ulei de masline, sare si piper. Nu tei vei mai satura de gustul racoros!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top