Connect with us
Haluk Kurcer, Presedintele Kanal D, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru Leadership si Dinamism in media

TV

Haluk Kurcer, Presedintele Kanal D, premiat la Gala Forbes Life Awards pentru Leadership si Dinamism in media

Astazi, 20 iunie, Haluk Kurcer, Presedintele Kanal D, a fost premiat pentru Leadership si Dinamism in Media in cadrul Galei Forbes Life Awards. Haluk Kurcer se afla la conducerea Kanal D inca de la intrarea pe piata din Romania in urma cu un deceniu.

Astazi, statia se afla in top trei televiziuni din Romania si s-a impus pe piata media autohtona si in constiinta telespectatorilor ca o televiziune generalista, ce a devenit trendsetter in materie de formate TV.

In 2016, Kanal D a inregistrat o crestere spectaculoasa a cotei de piata in Prime Time, cea mai mare crestere in topul televiziunilor din Romania. Aceasta performanta a adus Kanal D pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, in Prime Time (20:00 – 24:00). La nivel National s-a inregistrat o crestere semnificativa de 26%, iar la nivel All Urban, cresterea cotei de piata a fost de 21%, conform cifrelor livrate de Kantar Media.

In calitate de Presedinte si Executive Board Member, Haluk Kurcer a asigurat evolutia constanta a statiei printr-o abordare proprie in ceea ce priveste modelul de business si continutul emisiunilor, incurajand permanent spiritul de echipa, creativitatea si determinarea colectivului de a face o diferenta pe piata TV din Romania.

“Sunt onorat sa primesc acest premiu si il dedic echipei Kanal D, alaturi de care am reusit sa fim una dintre televiziunile de top din Romania. Tin sa le multumesc pentru increderea oferita si pentru efortul sustinut. Acest premiu este al nostru, al echipei Kanal D!”, a spus Haluk Kurcer, Presedintele Kanal D.

In cadrul Galei dedicate excelentei si elegantei, au mai fost premiate personalitati importante din Romania si branduri de lux si lifestyle.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top