Connect with us
Hannelore rupe tăcerea după imaginile prezentate la Insula Iubirii

TV

Hannelore rupe tăcerea după imaginile prezentate la Insula Iubirii

Hannelore Ulrich este una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii. Criticată de mulți, blonda a răbufnit pe o rețea de socializare.

Sătulă de răutățile celor din jur, ea spune că imaginile au fost montate diferit față de cum s-au desfășurat faptele, iar multe cuvinte au fost scoase din context.

“Vă rog să realizați că emisiunea este montată ulterior filmărilor… și în cazul meu, a fost tendențios montată, în așa fel încât lumea să înțeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate!

Și asta pentru că am refuzat să le fac jocul, și, respectiv, dorința lor de audiența și apetitul pentru scandal.

Eu, păstrându-mi poziția de integritate fizică și comportamentală, am deranjat… și montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumina proastă!

Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri și supoziții, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în așa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat, de fapt!

Încercați să înțelegeți că din cauza «nesupunerii»mele cerințelor acestei emisiuni, am ajuns victimă unui montaj murdar și defăimător mie!

(Mesajul pe brățara a fost altul, faza cu plapumă a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia că unii oameni nu știu ce înseamnă unele cuvinte și nu știu când sau cu ce să le asocieze.

Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc celor care cred în mine și care îmi sunt alături.  O zi frumoasă! ”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

S-au despărțit Hannelore Ulrich și Bogdan?

Hannelore și Bogdan s-au confruntat la Bonfire, unde  au privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Șocat de imaginile pe care le-a văzut, Bogdan s-a declarat dezamăgit de gesturile și comportamentul lui Hannelore, de apropierea dintre aceasta și Andi, ba chiar le-a spus băieților de pe insula sa că nu mai există cale de împăcare.

Mai mult, și la Bonfire-ul final, bărbatul a avut o atitudine care nu lăsa loc de interpretări. Asta până la întrebarea finală adresată de Radu: „Plecați împreună sau separat?”. „Vom pleca împreună, dar nu știu ce se va întâmpla când vom ajunge acasă”, au fost ultimele cuvimnte ale lui Bogdan în fața focului de la Insula Iubirii.

Presa mondenă scrie că, după revenirea în țară, cei doi au depășit momentul, s-au căsătorit și și-au petrecut luna de miere în Grecia.

Citește și: Surpriză de proporții la „Insula iubirii”! Nunta secretă, dezvăluită!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top