Connect with us
Hermannstadt - FCSB Scor Live și rezumat - Cupa României

Sport

Hermannstadt – FCSB Scor final 3-0 – Rezumat video. Umilință pentru steliști în Cupa României

Hermannstadt FCSB Scor final: 3-0 – Goluri marcate de Bogdan Rusu (minutele 11, 62) și Blănaru (29).

FINAL: Hermannstadt merge în semifinalele Cupei României, după o victorie categorică cu FSCB, rezultat final 3-0. Iată rezumatul video!


Minutul 85: FCSB va părăsi Cupa României rușinos, după un joc extrem de slab în fața echipei de pe locul 2 din Liga a II a. Hermannstadt a jucat ofensiv, s-a apărat cu încredere și va merge în semifinale!

Minutul 80: Hermannstadt a avut trei ocazii în lanț! Bălgrădean, Bălașa și bara au salvat incredibil la șuturile sibienilor! FCSB este căzută în aceste momente!

Minutul 77: Ocazie Hermannstadt! Sabin Lupu a ratat din poziție ideală, după un contraatac fulger!

Minutul 74: Ovidiu Popescu primește al doilea cartonaș galben și este eliminat!

Minutul 69: Bară Hermannstadt! Sibienii, la un pas să facă 4-0!

Minutul 66: A intrat fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis Stoica, în locul lui Artur Jorge.

Minutul 62: GOL Hermannstadt! Trupa din Sibiu face instrucție cu FCSB! Bogdan Rusu marchează cu capul din centrarea lui Danci!

Minutul 56: Ocazie Hermannstadt! Bălgrădean respinge în corner șutul lui Tătar de la 17 metri!

Minutul 50: Primele cinci minute ale reprizei secunde au arătat un joc curajos din partea echipei antrenate de Alex Pelici, care nu s-a retras în apărare până acum, deși e în avantaj.

Minutul 46: A început repriza secundă. Steaua lui Gigi Becali are la dispoziție doar 45 de minute pentru a se salva de la un rezultat-dezastru!

Gnohere a fost introdus în locul lui Nedelcu.

Pauză la Sibiu, iar rezultatul este unul cât se poate de surprinzător! Hermannstadt – FCSB, scor 2-0!

Minutul 42: Man trimite pe lângă poartă, cu capul, după un corner. FCSB intensifică atacurile!

Minutul 40: Florinel Coman trimite un lob peste portarul sibian, dar mingea nu prinde spațiul porții. O șansă mare de gol pentru vicecampioana României.

UPDATE, minutul 34: Confuzie totală! Centralul Popa a dat penalty pentru FCSB pentru un henț al lui Danci. Sibienii au protestat cerând un henț făcut în prealabil de Filip.

Popa s-a sfătuit cu arbitrul asistent și a revenit asupra deciziei! Reluările TV au demonstrat că jucătorul stelist preluase mingea cu mâna.

UPDATE, minutul 29: GOL HERMANNSTADT! Blănaru marchează pentru 2-0, după ce a trecut fără probleme printre fundașii centrali visători ai FCSB, Larie și Bălașa! Surpriză mare la Sibiu!

UPDATE, 14.23, minutul 20. Echipa de Liga a II a este mai prezentă în joc și nu a avut mari emoții până acum. FCSB a jucat slab până în acest minut și nu a reușit să aibă vreo ocazie clară.

UPDATE, ora 14.13, minutul 11: GOL HERMANNSTADT! Bogdan Rusu marchează cu un șut la colțul lung, din interiorul careului, profitând de o mare greșeală a lui Bălașa!

UPDATE, ora 14.10, minutul 8: Ocazii Hermannstadt! Bălgrădean a intervenit la ocazia lui Petrescu, și a deviat decisiv în corner. Portarul stelist a respins apoi șutul lui Tătar.

UPDATE, ora 14.08, minutul 5: Un început de partidă echilibrat, în care ambele echipe par să joace cartea atacului. Suprafața de joc dă însă bătăi de cap și sunt multe erori tehnice din partea jucătorilor ambelor echipe.

UPDATE, ora 14.03: S-a dat startul meciului, sibienii având lovitura de început. Terenul se prezintă în condiții grele, fiind plin de noroi. Sunt în jur de 7.000-8.000 de oameni la meci.

Stire initiala

Meciul Hermannstadt – FCSB din sferturile Cupei României se dispută joi, 1 martie, de la ora 14.00, după lungi controverse.

Programată inițial miercuri seara, partida nu s-a putut disputa din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Frigul, zăpada și gazonul înghețat din Sibiu l-au făcut pe centralul Cătălin Popa să ia decizia amânării meciului.

Programarea partidei pe o vreme nefavorabilă l-a făcut să explodeze de nervi pe directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica.

MM s-a dezlănțuit într-un atac dur la adresa șefilor FRF, înainte de anunțarea reprogramării partidei azi.

„E foarte clar că terenul nu va arăta mai bine într-o oră. E încă o bătaie de joc la adresa noastră. Oamenii ăștia care au venit în număr mare vor avea de așteptat până mâine.

Mâine, sper că Burleanu și Felix Grigore vor catadicsi să facă un brainstorming pentru a găsi o nouă dată. E cea mai mare bătaie de joc, sunt din 1992 în fotbal, am ajuns să nu mai avem minimă decență pentru Steaua, echipa care a adus cei mai mulți bani în fotbalul românesc.

Asta a fost picătura care a umplut paharul. Sper ca votanții să înțeleagă. Asta e singura șansă. Am cheltuit bani pentru această deplasare!”, a zis Mihai Stoica, înainte de decizia finală de amânare a partidei pentru joi, ora 14.

Decizia de nedisputare a meciului i-a nemulțumit profund pe fanii echipei din Sibiu. Veniți în număr mare la meci, aceștia au reacționat dur în condițiile în care ora reprogramării nu îi avantajează, unii dintre ei fiind la muncă atunci. Mulți au aruncat biletele.

„Ne vedem la stadion, la ora 14:00!

Din dorința de a nu mai avea neplăcuta surpriză – atât noi, cât și voi, suporterii FC Hermannstadt – ca meciul cu FCSB, reprogramat pentru astăzi, la ora 14:00, să fie amânat din nou, începând de aseară au fost făcute eforturi mari pentru ca terenul să fie în condiții bune la ora jocului.

S-a muncit fără întrerupere pentru ca întâlnirea să poată avea loc, în condițiile cerute ieri, de brigada de arbitri.

Le dăm întâlnire suporterilor la ora 14:00, la ”Municipal”. Jucătorii echipei noastre le transmit și pe această cale că au nevoie de ei, de încurajările lor,așa cum s-a întâmplat la fiecare meci de până acum.

Porțile se vor deschide începând cu ora 12:00″, se arată pe pagina de Facebook a echipei de ligă secundă.

Hermannstadt – FCSB Scor Live – Echipe probabile

Hermannstadt: Căbuz – A. Coman, Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar – Danci, Dîlbea – Petrescu, Blănaru, Hergheligiu – Rusu

Rezerve: Bauman, Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, Stancu

FCSB: Bălgrădean – Bălaşa, A. Jorge, Larie, Filip – Ov. Popescu, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Ianis Stoica, Horsia, Cană, Dinu, R. Ion

Meciul Hermannstadt – FCSB (fostă Steaua) va fi televizat de Digi Sport, Telekom Sport și Pro X.

Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al partidei și vă va prezenta rezumatul video după terminarea partidei.

Până acum, Gaz Metan este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce a învins Astra, scor 1-0. Meciurile CSM Poli Iași – FC Botoșani și CSU Craiova – Dinamo au fost amânate din cauza vremii și vor fi reprogramate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top