Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Balanță - Săptămana decisivă, alege corect

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Balanță – Săptămana decisivă, alege corect

Horocop Minerva 15-21 aprilie Balanță

Săptămâna aceasta ai ocazia de a crea rețele, mai ales că ești invitat la mai multe întâlniri și ești în ipostazade a cântării decizii importante. Competențele tale, farmecul și oamenii pe care îi întâlnești facilitează conectarea cu alții.

Bucură-te de compania prietenilor, vechi și noi, nu neglija însă familia. Este posibil ca unele dispute interne să fie mediate. Alții te pot căuta să te angajezi să mergi la un alt nivel. Dacă ai nevoie de perspectivă, încearcă o schimbare a decorului sau alătură-te unui club sau unui grup pentru a te expune la un nou mod de gândire.

Marți pare a avea o aromă romantică care sugerează o legătură care se aprofundează și care ar putea apărea la locul de muncă sau într-un alt cadru cotidian. Chiar dacă acest lucru nu este suficient în sine pentru a începe o relație, ar putea fi un început.

În cele din urmă, duminica este o zi numai bună pentru o ieșire cu prietenii sau să meri la o petrecere unde te relaxa și te poțilăsa dus de val.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Relațional nu ești prea mulțumit de viața ta. Te simți singur și, probabil, atras în dispute neașteptate. Îngrijorarea este acum un adevărat dușman așa că mai bine petre-ți timpul cultivând noi relații. Participă la întâlnirea unui grup de care te-ar interesa. Ai carismă, așa că folosește-o în avantajul tău.

Există cineva interesant, să petreacă timpul cu tine.

Pătratul dintre Soare și conjuncția Saturn – Pluto ar putea coincide cu dificultăți legate de treburile familiale și de familie, în general.

Poate că împreună cu partenerul sau cu noul iubit să ieie cina cu membrii familiei și aici s-ar putea vorbi despre argumentel și sentimente intense, în contradictoriu. O modalitate de a naviga printre aceastea ar fi păstrarea conversației la un anumit nivel. Este mult mai bine decât să nu vorbești deloc.

Poate că te lupți cu o etică a muncii imposibilă. Fii rezonabil în așteptările tale pentru tine. Te va ajuta să te reconectezi din nou cu pasiunea ta. Plăcerea de a-i ajuta pe alții nu trece neobservată și vei vedea asta în cel mai scurt timp. În ultima vreme, te simți de parcă ai purta toată greutatea lumii pe umerii tăi.

Sigur că ai parcurs o perioadă dificilă î ultimultimp așacă fii răbdător. Fă ceea ce-ți place și eforturile tale nu vor fi niciodată irosite. Recompensele sunt pe cale să apară.

Cu Jupiter retrograd este timpul să te gândești la greșelile pe care le-ai făcut în trecut și să realizezi ce poți schimba. Trigonul Soare – Jupiter aruncă o lumină pozitivă asupra unei situații, însă opțiunile tale ar putea fi mai limitate decât ți-ai dori. Ia decizia atunci când simți că ești pregătit pentru asta.

Profesional, rezultatele sunt inevitabile, deoarece lucrezi sistematizat și bine organizat. Prietenii admiră dorința ta de a da o mână de ajutor. Ești dispus să depui eforturile cele mai bune și să lucrezi pentru a păstra liniștea. Succesul nu ar trebui să fie o surpriză. Singura ta competiție reală este cea cu tine. Muncești cu noi standarde pe care să le atingi și îți cultivi abilitățile profesionale.

Jupiter retrograd în Caa a 3-a, în Casa comunicării îți oferă șansa de a te informa și de a dobândi noi abilități înainte de a te preocupa un nou loc de muncă sau o nouă oportunitate.

Unii te pot urmări atent în această săptămână. Fă tot posibilul să respecți procedurile stabilite. De asemenea, fii răbdător cu cei care te critică sau sunt exigenți. Cea mai bună cale este să fii optimist și…ocupat. Nu discuta prea mult aceste aspecte că s-ar putea să nu faci nimic. Este posibil să ajuți un coleg care trece printr-o perioadă grea.

Unii notează etica profesională și spiritul optimist, revigorant. Ia un colaborator obosit sub aripa ta protectoare. Sarcinile care îți sunt atribuite acum te pot face să simți că sunt sub nivelul tău. Ia lucrurile cum sunt și rexazează-te. Efectuarea unor munci în folosul comunității sau conectarea cu alții ar putea să facă o lume bună. Evită deciziile deranjante și ai răbdare cu orice provocări întâlnite, deoarece acestea sunt doar temporare.

Financiar, săptămâna este un moment ideal pentru a ieși în afara zonei obișnuite de confort și a socializa. Evită însă deciziile grabite și fă toate achizițiile cu grijă. Acum nu este momentul pentru o cheltuială neașteptată sau pentru cheltuieli rapide.

Unii sunt atrași de farmecul personal și perspectivele pe care le ai. Reuniunile organizate ulterior lucrează în favoarea ta și includ posibile contracte sau decizii vis-a-vis de vânzări. Un nou mediu este necesar pentru a scoate în evidență talentele și aptitudinile oamenilor.

Asigură-te că acasă păstrezi liniștea și armonia. Nu faceți nicio achiziție și nu semna nicio lucrare fără să te consulți cu partenerul.

Organizarea la locul de muncă se plătește. Profiturile din afaceri și câștigurile financiare sunt rezultatul eforturilor personale.
Există acțiuni și oportunități pe frontul carierei. Cu toate acestea, dar nu ai decât un spațiu limitat ca să acționezi. Poți să îi faci față, așa cum faci mere. Apelează la cei care te pot ajuta.

Sănătate. Ceea ce crezi despre sănătate ar putea avea un efect mai profund asupra ta decât ai crede. Este nevoie însă, uneori, de o mică criză pentru a-ți schimba gândirea și a te elibera de modele negative. Odată ce înțelegi efectul minții asupra corpului, vei merge pe cale nou deschisă. Imaginează-te că ai o sănătate de fier.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top