Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Capricorn - Ești declarat mentorul săptămânii

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Capricorn – Ești declarat mentorul săptămânii

Capricorn

O boală recentă va ridica întrebări despre credințele tale spirituale. Timpul petrecut împreună cu familia te duce la un sentiment mai mare de liniște și armonie, pe măsură ce te vei recupera după o pierdere, a cuiva mai în vârstă din familie sau a unui mentor care ți-a marcat evoluția spirituală. Au căzut multe planuri ca urmare a acestui fapt, dar o moștenire ajută la vindecarea anxietății recente legată de bani.

Petrece cu înțelepciune, deoarece este nevoi de investiții înțelepte. Acum este un moment bun pentru a vă face o nouă cercetare științifică sau metafizică. Evită să iei calmante pentru a scăpa de stres.

Cei care au probleme îți cer ajutorul. Persoanele tinere te pot privi ca pe un mentor.

Fă-ți timp pentru a empatiza profund. Te va face să te gândești mai bine la lume și la tine. Ești euforic în acest moment, găsind o bucurie reală în munca ta. Te simți entuziast sau chiar inspirat.

Și acasă ești foarte activ din punct de vedere mental, faci schimbări interesante și transformi rutina zilnică a treburilor domestice în plăcere. Înțelegerea comună și perspectivele trebuie savurate acum, astfel încât să faci legături semnificative la locul de muncă și în viața personală. Puterile tale creative sunt în creștere, așa că nu te sfii și arată-le lumii.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

S-ar putea să fi gata să îți schimbi obiceiurile și să îți îmbunătățești dieta, din moment ce Marte își încheie călătoria prin Casa a 5-a și de miercuri trece în Casa a 6-a a rutinei profesionale și a dietelor. Informații noi ar putea ajuta la construirea încrederii sau te va inspira să încerci noi metode de obținere a rezultatelor bune.

În același timp, ați putea avea o ciocnire cu membrii familiei dacă nu ești dispus să fi flexibil. Dacă îți este greu să renunți la control, într-o anumită situație, asta ar putea provoca un sentiment de respingere din partea celorlalți. Poți câștiga mai mult dacă ești dispus să discuți o situație trenantă și poate să faciun compromis.

Jupiterul retrograd este în Casa a 12-a în zona spirituală și te va inspira să identifici obstacolele interne. Acestea ar putea fi rezolvate cu ajutorul unui profesor sau a unui consilier, iar tratarea acestora, în lunile următoare, te va face să te simți mai detașat.

Relaţional ești în căutarea unei cauze sau a unei activități care să te prindă în această săptămână. Cauți ceva care îți mai colorează viața de zi cu zi cum ar fi reparațiile sau renovările pelângă casă. Dăruirea ta îți va distrage atenția de la orice grijă față de o pierdere sau o întârziere recentă. S-ar putea să fi ispitit de unele vicii vicii sau de infidelități. Ai grijă cu alegerile riscante pe care le-ai regreta ulterior. Un părinte sau un bunic poate solicita și timp și atenție.

Ești în centrul atenției și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional. Ajungi la sufletul altora. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de o îmbrățișare. Aceste mici acte de generozitate te vor face să te simți mai bine. Sarcinile mărunte le îndeplinești cu ochii închiși. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu viața. Analizează feedback-ul celorlalți, pe măsură ce îți împarți pasiunea cu ei. Ești inspirat de iubire și ești entuziasmat.

Pătratul Soare-Saturn conjunct cu Pluto de miercuri aruncă o lumina asupra vieții tale sentimentale. Prima reacție atunci când ceva nu merge este să încerci mai mult, dar forțând lucrurile nu merge întotdeauna. Încearcă să fii mai răbdător.

În timpul sextilului Venus – Pluto arată că ar putea ca simțulumorului să îți lipsească pentru că preferi să te concentrezi pe subiecte serioase. Încearcă să fii mai flexibil.

Profesional ți sepropune să îți asumi un rol de conducere la locul de muncă. Este posibil să ai nevoie brusc să te simți confortabil când vorbești în public sau să începi o nouă rundă de negocieri pentru a crește vânzările. Comunicarea în toate formele sale va fi foarte importantă. Cariera ta are nevoie de o energie concentrată și intenționată. Taieși elimină tot ce nu ai nevoie pentru a obține ceea ce vrei.

Vei fi apreciat pentru felul de a fi ca prieten, pentru ajutorul pe care îl oferi, pentru sensibilitatea ta ceea ce ar putea să te aducă la o răscruce de drumuri. Ia în considerare schimbarea locului de muncă dacă te confrunți cu un stres zilnic. Primul pas vorbește cu șefii tăi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a vă reorganiza spațiul de lucru.

Dă minții tale o pauză. Chiar dacă te afli la lucru, fă multe pauze și încearcă să nu te implici prea mult emoțional. Fă o separare mentală ăntre muncă și casă pentru a te proteja.

Financiar. Pierderea recentă a unei rude ar putea avea ca rezultat o moștenire sau o surpriză financiară neașteptată. Investește banii înțelept, efectuând unele reparații în gopodărie sau la mașină. Concentrează-te pe nevoile practice.
Ca sănătate ai nevoie de timp pentru a fi într-un cadru liniștit ca să scapi de stres și pentru a-ți regăsi calmul interior.

Pe de altă parte ai nevoie de un refugiu de energie și liniște. Se pare că se întâmplă câteva lucruri foarte bune pentru tine. Dacă ai avut probleme de sănătate, acestea pot fi soluționate în curând. Oricare ar fi problema, vestea bună vine, precum și o șansă de a înțelege ce se întâmplă cu adevărat cu tine. Acest lucru poate atenua anxietatea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top