Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Gemeni - Este posibil să nu cauți un angajament real

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Gemeni – Este posibil să nu cauți un angajament real

Horocop Minerva 15-21 aprilie Gemeni

Relațiile cu frații au prioritate. Comunică cu ei cât mai mult posibil, prin telefon, e-mail sau SMS decât cu oricare altă persoană. S-ar putea să fie nevoie de o călătorie scurtă acum. Folosește-o pentru te conecta cu persoane noi. Este un moment plin de oportunități. Găsirea lucrurlui dorit poate însemna să te aventurezi în afara cercului tău social.

Recompense de o natură materială. Ai un sentiment crescut de putere de sine si de prestigiu. Evită însă riscurile financiare inutile. Continuă să lucrezi în felul în care o faci și nu te lăsa tentat de speculațiile riscante.

Nu există nici o modalitate de a se îmbogăți rapid. Munca grea și dăruirea este întotdeauna necesară. Lucrează pentru liniștea de acasă. O stare de calm spiritual și meditația îți vor prinde bine, vei vedea.

Un accent interesant pe Casa a 10, a carierei și a imaginii sociale te pot inspira să vă depuneți eforturi în a ajuta pe alții și, probabil, să faceți public un eveniment caritabil sau altă ocazie similară.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

În același timp, te-ai putea confrunta cu unele situații sociale incomode, deoarece Soarele din Casa prietenilor se confruntă cu Saturn și cu radicalul Pluto. Este posibil ca anumiți oameni să nu înțeleagă de ce ești atât de secretos mai nou și să simți că nu poți discuta o anumită situație cu ei.

Nu există niciun motiv pentru care ar trebui, mai ales dacă intuiția îți spune să păstrezi lucrurile în tăcere deocamdată. Trebuie doar să vorbesti calm și nonșalant.

Relațional, pe măsură ce Jupiter este în Casa a 7-a, a relațiilor, de la jumătatea săptămânii trecute până pe 11 august, este o oportunitate de a analiza cât de departe ai ajuns cu o anumită relație. Ce ar trebui să mai faci pentru ca lucrurile să meargă mai departe? Week-end-ul ar putea coincide cu o întâlnire tulburătoare.

O călătorie scurtă îți poate oferi șansa de a ieși din lumea obișnuită și, eventual, de a întâlni un nou partener. Mergi la un restaurant nou împreună cu familia sau colegii.

Mulți sunt conectați acum la farmecul tău dar și la felul cum flirtezi, fiind omul de legătură din grup. Fii atent cu bunurilepersonale pentru a evita să fii victima vreunui accident sau a vreunui furt. Comunică cu familia pentru a rezolva orice necazuri apărute peste noapte. Fii generos cu timpul și banii pe care ți-i poți permite.

Sextilul Venus-Pluto chiar separant, aduce o atmosferă intimă și te face să vrei să te apropii de cineva. Află totul despre un noul partener romantic de care ești interesant.

Profesional, bucură-te de rezultatele muncii tale. O abordare constantă va atrage invidii și neînțelegeri, inclusiv la domiciliul. Mai degrabă decât sari în ceea ce dorești, ia deciziile cu grijă. Ești plin de ambiție, mai ales că vrei bani dar și plin de pasiune.

Este posibil să nu cauți un angajament real, dar ești gata să te bucuri de fiorul realizării. Conflictele se pot intensifica, dar pot fi calmate cu cuvinte și strategia potrivită. Înclinându-te spre partea spirituală și cu o minte calmă poți să îndrumi pe cei cu care lucrezi. Rezultatele dorite nu vor întârzia să apară.

Jupiter care este retrograd după cum spuneam îți va oferi în următoarele câteva luni șanse pentru a tria lucrurile din mintea ta.
Lichidează orice sursă de presiune de la locul de muncă care ar putea crea stres pe termen lung. Ai ocazia să identifici tensiunile care încep să te afecteze negativ.

Fii inteligent și acționați înainte ca iritările să scape de sub control. Ar fi bine să îți notezi toate ideile originale pentru că oamenii pot fi neîncrezători sau critici. Rămâi optimist dar decis și respectuos. Amintiți-vă că uneori oamenii trebuie să învețe comportamente diferite.

Faci un drum care este necesar probabil în compania unui frate sau a unui văr. Comunicarea este esențială atât în viața personală cât și în cea profesională în această săptămână.

Asigurați-vă că cei dragi simt că îi asculți și îți răspund în același fel. Pregătește o prezentare de vânzări sau organizează o întâlnire care să fie pe placul tuturor și vei fi plăcut surprins de rezultatul.

Farmecul tău atrage ca un magnet, astfel încât te simți liber să te aventurezi în afara grupului obișnuit. Cred că este un moment numai bun pentru crearea de contacte și pentru a stabili noi relații profesionale semnificative.

O poziție pașnică la locul de muncă va contribui la rezolvarea oricăror conflicte. A fi calm se va vedea printr-o săptămână turbulentă, dar plină de satisfacții.

Financiar te așteaptă recompensele materiale reale. După toate eforturile depuse, poți savura un anumit prestigiu și putere. Ești recunoscut în sfârșit pentru tot efortul pe care l-ai depus.

Investește cu înțelepciune; nu cheltui câștigurile recente. Să te îmbogățești rapid nu este o posibilitate reală. Mai bine previi o pierdere majoră rămânând sensibil la cheltuieli. Nu vâna emoții ieftine.

Ești un foarte bun comunicator. Vorbești, discuți online sau chiar să folosești site-uri de socializare în avantajul tău. Ai o cantitate incredibilă de energie creativă în acest moment. Folosește-0 în avantajul tău financiar luând în considerare încrederea de care te bucuri. Vei găsi piețele cu cea mai mare acoperire pentru cele mai bune rezultate.

Ca sănătate, Universul îți va aduce multe oportunități. Este posibil să ai de a face cu câteva evenimente neașteptate între timp. Dacă te simți copleșit de ritm, ușurează-ți programul și dormi suficient. Relaxează-te cât mai des și eliberează-te astfel, de orice stres.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top