Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Leu - Drumul în carieră are noi autostrăzi

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Leu – Drumul în carieră are noi autostrăzi

Horocop Minerva 15-21 aprilie Leu

Săptămâna aceasta ești dispus să îți evaluezi punctele personale forte. Călătoria sau cufundarea în lectură reprezintă o provocare pentru petrecerea timpului liber sau pentru găsirea unor răspunsuri.

Această călătorie duce la experiențe noi sau la o altă carieră. Credința spirituală se poate extinde acum, pe măsură ce te angajezi în introspecția edificatoare. Ai grijă să îți împachetezii bine lucrurile dacă pleci în vreo delegație și acordă o atenșie deosebită sănătății.

Nu știu de ce am senzația că , dar mintea ta caută o modalitate de răzbunare chiar dacă condițiile s-au schimbat. Ai două preocupări principale – locuința și finanțele.

Este posibil să trebuiască să te muți, să îți schimbi locația, poate chiar în străinătate. Fă ceva pentru a minimiza stresul și a abordează direct orice grijă sau îndoială. Nu păstra lucruri care nu îți aparțin; în schimb, oferă ceea ce ai cu ușurință.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

 

Jupiter retrograd în Casa a 5-a, casa iubirii, a creativității, a petrecerii timpului liber și a exprimării de sine, ar putea fi o oportunitate de a afla mai multe despre tine. Ce-ți place să faci? Descoperind aceea parte jucăușă din voi face să te reîncărci energetic cel mai mult te poate ajuta să te refamiliarizezi cu copilul interior. Când faci asta, recompensele ar putea fi cu adevărat generoase.

În același timp, spiritul de aventură ar putea fi limitat de muncă și de responsabilități pe care trebuie să ți le asumi. Poate că există o modalitate de a depăși blocajele prin delegarea unor sarcini care apasă prea mult pe umerii tăi. Săptămâna ar putea scoate această problemă la capăt, încurajându-te să acționezi.

Weekend-ul poate fi ofertant prin excursia care o faci cu plăcere. O oportunitate ar putea fi, de asemenea, profitabilă.
Relațional este perioada unui nou început pentru tine, atât ​​exterior, cât și interior.

O schimbare a aspectului fizic te ajută să te simți în formă, fie o coafură nouă, fie o reînnoirea a garderobei. Folosește aceste experiențe ca pe o rampă de lansare pentru noi oportunități în relație.

Dă-i drumul și evaluează-te sincer, care sunt atuurile tale și ce slăbiciuni te pot deturna de la așteptările pe care le ai. Săptămâna îți oferă o șansa de creștere reală, astfel încât să discuți toate aceste lucruri cu un om de încredere. Verifică-te cu familia, în special cu tatăl sau chiar cu mama.

Ai făcut pauza sentimentală și acum ești gata să joci armele tale. Încă mai simți nevoia să te expui, dar dintr-un cu totul alt motiv. Vei face o schimbare mare curând. S-ar putea să te simți suprasolicitat sau stors de obligațiile sociale pe care le ai.

Acum este un moment numai bun să ai puțină grijă de tine și pentru a arăta o atenție specială cuiva important pentru tine. Evită depășirea cheltuielilor sau achizițiile necorespunzătoare. Mai bine readministrează bugetul și revezi eșalonarea pentru plata datoriilor dar și lucrurile pe care le-ai împrumutat. Nu este momentul să fii nestatornic sau capricios. Țineți cont de obiectivele tale de bază.

Jupiter este retrograd de la mijlocul săptămânii trecute și îți dă timp să reflectezi asupra a ceea ce s-a întâmplat în viața ta sentimentală din ultimele câteva luni. Este timpul să reiei legatura cu n fost/fostă sau să închizi definitiv, cercul.
Pătratul Venus-Saturn îți amintește că uneori dragostea și munca merg mână în mână. Dacă vrei recompense, va trebui să dovedești că ești demn de asta.

Profesional, semnale dintre cele mai bune în această săptamână. Dorința naturală de a prelua conducerea ar putea fi frustrantă. Răbdarea și o revizuire atentă a lucrărilor din trecut te-ar ajuta foarte mult. Colegii de muncă îți pot lumina starea de spirit. Este un moment pozitiv pentru a recupera documente și pentru a face schimb de informații cu colegii.

Sfârșitul săptămânii poate fi un moment emoțional și de aceea stresant. Modificările importante ale comportamentului, în mod special, autocontrolul poate fi un motiv de îngrijorare. Practică menținerea unui spirit calm și plin de speranță.

Pe tema finanțelor, este posibil să fie nevoie să mobilizezi capital sau să faci împrumuturi. Acestea sunt orientate mai mult spre afaceri decât în planul personal. Ai posibilitatea să pleci într-o delegație alături de un șef undeva în străinătate unde veți întâlni noi atracții și oportunități. Folosește această călătorie ca pe un spațiu de autoevaluare.

Verifică-ți cu adevărat punctele forte și limitările proprii. Poate fi începutul unui nou moment profesional în viața ta. Profitați de această inițiativă la maxim.

Te gândești mai mult la tine și adiacent îți pui întrebări și despre lume în acest moment. Ar putea fi o provocare care să țină pasul cu toate cerințele tale. O schimbare de poziție sau de locație.

Acest lucru poate însemna și un transfer sau un nou birou. Operațiunile pe scară largă, cum ar fi majorarea capitalului, vor avea loc în această săptămână. Deși acest lucru este un timp orientat spre afaceri ai grijă să te adresezi tuturor. Stresul de la domiciliu poate afecta performanța la locul de muncă. Stabilește-ți prioritățile pentru a evita oboseala.

Este momentul să îți folosești puterile de concentrare și creativitatea pentru a te gândi la noi modalități de a aduce bani. Rețelele sociale sunt neprețuite în acest moment și pot oferi modalități excelente de a solicita majorări salariale și promovări.
Ca sănătate, atenție la ochi și la tensiuni la nivelul gâtului și umerilor. Te-ar putea ajuta să îți ușurezi programul. Trebuie să îți reîncărci bateriile pentru a reveni la calea ta.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top