Connect with us
Horoscop 10 august 2017. Gemenii inspiră încredere persoanelor din jurul lor

Horoscop

Horoscop 10 august 2017. Gemenii inspiră încredere persoanelor din jurul lor

Horoscop 10 august 2017. Peștii ar trebui să aibă grijă la bani, în timp ce Gemenii inspiră încredere persoanelor din jurul lor.
Berbec

Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.

Taur

Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!

Gemeni

Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

Rac

De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top