Connect with us
Horoscop 11 iulie 2017 - Vezi care sunt principalele predictii ale zilei pentru zodia ta. Ce iti rezerva astrele azi, 11 iulie 2017.

Horoscop

Horoscop 11 iulie 2017. Balanțele au șansa să-și cunoască partenerul de viață

Horoscop 11 iulie 2017. Nativii în zodia Balanță sunt sfătuiți să iasă în lume, pentru că numai așa au șansa să-și cunoască partenerul.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Buna organizare a lucrurilor iti convine de minune, pentru ca reusesti sa te incadrezi perfect in termenii pe care ii ai la dispozitie. Ba chiar te simti bine si jubilezi cand vezi ca altii se impiedica, nu reusesc sa faca nimic impinsi de la spate, dar tu parca ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la indeplinire o sarcina, poate chiar inainte de termen, si astfel iti mai ramane timp sa revizuiesti etapele parcurse sau sa te ocupi si de ceva pentru sufletul propriu.

Taur

Felul în care te privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă te-ai analiza numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendinţa de a-ţi găsi numai defecte, or ceilalţi te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, ca atare, dacă lumea trebuie să-ţi vadă adevărata valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te ştiu cum eşti tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ţi facă puţină reclamă!

Gemeni

Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.

Rac

Visele tale romantice zboara departe, catre formarea unei familii, catre o nunta, si cand vezi ca si partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist ca ele vor deveni realitate. Va alimentati unul altuia visele cele mai frumoase, pentru ca iubirea voastra e puternica si sperati si mai mult de la viitorul vostru comun. Vorbiti despre o locuinta noua, despre un copil, despre un tel maret care va implineste pe amandoi in egala masura. Daca abia azi cunosti pe cineva, sperantele tale cresc peste noapte, pentru ca ceva in adancul inimii spune ca acesta ar putea fi alesul!

Leu

Pleci la drum fara nicio tragere de inima, considerand totul o simpla obligatie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Iti sacrifici timpul pentru a duce la indeplinire aceasta sarcina si tocmai pentru ca o faci doar pentru a scapa de o obligatie, faci totul fara nicio placere si te intorci acasa frant de oboseala. Dar macar esti multumit ca ai mai sters de pe lista de datorii una care necesita eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea stii ce te asteapta pe parcursul calatoriei, dar te lasi complet pe mana celui care te conduce la destinatie.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top