Connect with us

Horoscop

Horoscop 12 aprilie 2017. Fecioarele primesc o veste proastă

Horoscop 12 aprilie 2017. Racii au dificultăți de comunicare iar Scorpionii trebuie să apeleze la experiențele anterioare pentru a rezolva câteva probleme.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente.

O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Taur

Te cramponezi de lucruri marunte, pe care de obicei le ignori, dar de data aceasta nu esti lasat sa treci peste ele cu indiferenta. Au grija altii sa te sufoce cu tot felul de maruntisuri, incat tot va trebui sa lasi alte treburi mai importante si sa te ocupi de ele.

Nu iti place, ai fi avut altceva mult mai bun de facut, dar nu vrei sa dezamagesti pe nimeni, ca atare incepi sa iei la bani marunti toate detaliile pe care ceilalti ti le spun. Dintre toate, trebuie sa extragi o concluzie corecta.

Gemeni

Uneori e nevoie si de mici compromisuri, iar tu esti una din zodiile care le poate face usor, fara sa le puna la suflet si fara sa le transforme in motiv de depresie. Esti constient ca, de dragul altora, mai trebuie uneori sa-ti calci si pe mandrie, sa iti inabusi si propriile dorinte, pentru ca ii asezi pe ceilalti deasupra ta, cu prioritate.

Nu se stie daca ei ar face la fel pentru tine, dar tu macar ai sufletul impacat ca ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde multumiri pentru asta!

Rac

Te simti ciudat intr-un anturaj cu care nu prea gasesti subiecte comune de discutie. De obicei nu ai astfel de probleme, dar azi resimti un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strica atmosfera cu modul lor de a se comporta.

Unii sunt tacuti si parca ai vorbi cu surzii, altii sunt ca de pe alta planeta si eforturile tale de a le intra in gratii esueaza, deci trebuie sa dai dovada de multa toleranta si flexibilitate in functie de caracterele celor cu care intri in contact.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top