Connect with us
Horoscop 18 iunie 2017. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop 18 iunie 2017. Un mare hop pentru zodia Capricorn!

Horoscop 18 iunie 2017. Gemenii au nevoie de un moment de relaxare, în timp ce un mare hop apare în drumul Capricornilor.

Berbec

Intri in weekend cu o atitudine de copil curios sa vada ce va urma, fara nicio grija, fara nicio teama in suflet. E perfecta starea aceasta, simte-te ocrotit, convins ca cineva e mereu langa tine sa te apere si sa te indrume. Esti un copil al Universului care va primi toata grija si protectia divina, deci ce rost sa-ti faci atatea griji? Arunca-le in spatiu, lasa ingerii sa se ocupe de ceea ce tu numesti probleme, pentru ca nu au nicio valoare. Fii convins ca totul se rezolva ca prin farmec deci primește totul cu inima impacata, linistita, sigur ca toate isi gasesc rezolvarea. Razi, zambeste, bucura-te, joaca-te, lasa copilul din tine sa se simta bine!

Taur

Profita de aceasta zi pentru a face putina ordine in viata ta. E un moment bun sa arunci o privire inapoi si sa descoperi cu alti ochi ca nu a mers totul chiar perfect, dar poti depasi acest sentiment printr-un proces personal de purificare. Pornesti pe un drum care iti va aduce nenumarate sanse de succes, dar e bine sa dai startul acestui nou capitol din viata ta pe un teren complet nou, purificat, curatat de amintiri si regrete. Gandeste-te la un ogor complet nou pe cere poti incepe sa insamantezi viitoarea recolta, deci conteaza enorm ca pamantul sa fie eliberat de buruieni si daunatori, orice i-ar putea incetini dezvoltarea. Curata deci locul: inima, mintea, spatiul!

Gemeni

Ofera-ti ca bonus pentru aceasta zi o ora de relaxare. E nevoie din cand in cand de un astfel de moment de meditatie, pentru ca numai in liniste totala, daca ai parte de asa ceva, si numai in singuratate, daca o alegi de buna voie, vei observa in interiorul tau dorinte care se vor implinite, idei care se cer scoase la iveala, solutii pe care nu ai avut curajul sa le folosesti. In astfel de clipe de totala detasare, poate chiar in cateva ore de somn sau leneveala in plus, s-ar putea sa primesti vise sau semne de sus, din ceruri, care ar trebui sa te puna pe ganduri. Sunt avertismente fine sau idei inspirate care pot sta la baza multor reusite: asculta-le, descopera-le, valorifica-le!

Rac

Ai o povara pe suflet si ti-e greu sa exprimi in cuvinte ce te doare, dorind sa-ti rezolvi pe cont propriu problema. Consideri ca, daca ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar incurca pentru ca ar incepe sa te judece si sa iti dea lectii pe care nu esti sigur daca le vei suporta usor. Incearca sa te descurci singur, pe cat posibil, pentru ca nu esti in ce mai buna pasa emotionala pentru a asculta predici venite de sus, de parca cineva chiar ar avea dreptul sa te sfatuiasca pe acest ton.

Leu

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care il astepti si nu vrei pentru nimic in lume sa te mai gandesti si la alte variante. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top