Connect with us

Zilnic

Horoscop 19 august 2019 – ce zodii vor avea un început de săptămână fantastic

Horoscop zilnic pentru ziua de luni, 19 august 2019. Realizat de astrologul Acvaria pentru toate zodiile. Există zodii care vor începe săptămâna într-un mod fantastic.

Horoscop zilnic – Berbec

Eşti conştient de unicitatea ta şi parcă torni şi mai mult gaz pe foc, pentru că îţi place să şochezi. Unii spun despre tine că eşti un rebel, că nu te supui niciunei reguli, alţii spun că eşti excentric şi faci risipă de calităţi. Tu fii aşa cum eşti, nu încerca să te supui altora, nici să fii cum îţi cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tău: originalitatea. Tu nu ai nevoie să ţi se spună cum eşti, pentru că îţi cunoşti foarte bine valoarea şi ai încredere în ea. Sunt multe momente când imaginaţia te pune cel mai bine în lumină, deci te foloseşti de excentricitatea ta cu succes.

Horoscop zilnic – Taur

Pleci la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreai s-o faci sau nu te îndrepţi spre o destinaţie dragă ţie. O consideri o obligaţie, doar ca să-i faci altuia pe plac, şi rămâi cu sentimentul că, în acelaşi timp, ai fi avut atâtea alte lucruri mai interesante de făcut. Tocmai pentru că pleci fără nicio tragere de inimă, nimic nu-ţi convine, toate te irită, toate par să meargă pe dos, încât te întorci acasă un pachet de nervi, complet nemulţumit de felul cum s-au desfăşurat etapele călătoriei. Dacă ai putea amâna pe altădată, ai fi mult mai fericit.

Horoscop zilnic – Gemeni

Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveţi un scop comun şi vă uniţi cu toţii forţele în acelaşi sens. Vă stimulaţi unii pe alţii, pe apreciaţi reciproc ideile şi contribuţia, şi când toţi vâsliţi în acelaşi ritm şi cu aceeaşi implicare, şi rezultatele vor fi pe măsură. Eşti în faţa unui nou început care vă va satisface pe toţi, deopotrivă, dar eşti conştient că fără o contribuţie colectivă şi echitabilă, nu puteţi ajunge acolo unde v-aţi propus. Dialogaţi, comunicaţi, conlucraţi, pentru că ideile cele mai bune apar din schimbul permanent de păreri. Te simţi bine în acest mediu, pentru că gândiţi la fel.

Horoscop zilnic – Rac

Ai în faţa ta o persoană care inspiră respect, prestanţă, superioritate şi încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate şi seriozitate, şi de fapt chiar îi semeni în mare măsură. Şi el se comportă exemplar, ca şi tine, şi el luptă pentru adevăr, ca şi tine, şi el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-şi demonstra valoarea, ca şi tine, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din faţa toate calităţile tale. E o oglindă vie a propriilor tale însuşiri, deci motivele tale de satisfacţie ar trebui să crească: nu eşti cu nimic mai prejos faţă de omul demn de toată lauda din faţa ta.

Horoscop zilnic – Leu

Nu privi la cei din jur care nu-şi văd capul de treburi şi griji şi-ţi spun mereu cât sunt nefericiţi. Tu nu eşti aşa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea ta şi această atitudine deschisă, tonică, optimistă te va ajuta să treci peste toate cu succes. În timp ce alţii se luptă în continuare cu piedicile pe care singuri şi le pun din cauza gândirii negative, tu vei fi cu un pas înainte şi cu un cap deasupra privind detaşat la ei. Păstrează această atitudine: e reţeta succesului!

Horoscop zilnic – Fecioară

Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru că şi ele au rostul lor, acela de a te pune la încercare, de a-ţi testa ambiţia şi dorinţa de a reuşi, ca atare nu te împovăra inutil de suferinţe. Uneori, se ajunge mai lent şi mai anevoios la marile vise, dar, pentru că drumul e ceva mai sinuos, cu atât mai mare va fi satisfacţia atunci când vei ajunge la capăt. Priveşte cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales şi nu te abate de la acest curs, nici măcar când dai piept cu mari probe. Nu e nimic atât de greu sau de dramatic încât să nu poţi duce la îndeplinire, deci du-ţi sarcina la capăt!

Horoscop zilnic – Balanță

Viaţa e o şcoală continuă de la care ai ocazia să înveţi noi şi noi lucruri interesante. Nu se vor termina niciodată lecţiile de viaţă, deci fii mereu deschis spre poveţe înţelepte de la cei inteligenţi, de sfaturi practice de la cei bătrâni, de idei salvatoare din cărţi şi manuale. Nu te opri deci din studiu! Azi însă a venit vremea ca şi tu să predai altora ceva din experienţa ta, pentru că inspiri maturitate, seriozitate, prestanţă, încredere şi multă lume va bate la uşa ta căutând o îndrumare. O vei oferi cu dragă inimă, pentru că ai cunoştinţe solide, bogate, bine documentate din domeniul în care eşti consultat.

Horoscop zilnic – Scorpion

Eşti în faţa unei decizii căreia îi acorzi o atenţie cu totul specială, pentru că simţi că ea deschide o cale complet nouă în faţa ta. Alege noul sens cu inima deschisă, cu încredere absolută, convins că e spre binele tău. Se presupune că ai acumulat până acum toate informaţiile necesare pentru a înţelege exact situaţia în care te afli şi cea spre care te îndrepţi, astfel încât să păşeşti pe drumul cel mai bun. Primeşti destule confirmări din jurul tău că aceasta e calea care ţi se potriveşte şi acest sentiment pune stăpânire din ce în ce mai bine pe tine, spre satisfacţia ta deplină. Ai ales, felicitări, mergi pe calea aleasă!

Horoscop zilnic – Săgetător

Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile stă la baza rezultatelor excelente cu care vei fi răsplătit, ca atare luptă din răsputeri cu încercările celor din jur de a te întrista, de a te împovăra cu necazuri, de a te trage înapoi în oala suferinţelor care nici măcar nu-ţi aparţin. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze şi încrederea în mai bine, orice ar fi! Dacă vrei o zi excelentă, înconjoară-te de oameni optimişti şi tonici, conform stării tale de bine de azi! Dacă atragi aproape doar pe cei trişti, care se plâng întruna de problemele vieţii, îţi strici şi tu tot cheful.

Horoscop zilnic – Capricorn

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectivă mai tolerantă, mai blândă, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecăţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarma mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.

Horoscop zilnic – Vărsător

Este o zi excelentă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprima concis şi la obiect, ca să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a asculta cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E ca şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru tine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunică liber, deschis, sincer!

Horoscop zilnic – Pești

Îţi sunt recunoscute talentele în domeniul comunicării, dar azi poţi excela în tot ce este legat de scris. Nimeni nu te întrece când te aşezi la computer şi scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parcă ţi se suflă în cască ce să scrii! E o inspiraţie divină care nici tu nu ştii de ce este alimentată, dar cuvintele vin cu o uşurinţă incredibilă. Ai putea avea succes maxim dacă munca ta implică acest gen de comunicare, deci pune mâna şi scrie acel mesaj care te poate pune mai bine în valoare. De exemplu o lucrare scrisă sau publicată prin care te remarci în faţa lumii, sau pur şi simplu depui undeva o cerere scrisă care se va soluţiona mult mai repede, semn că ai turnat în acele cuvinte un dram de noroc. Foloseşte acest talent!

Horoscop zilnic realizat de Acvaria.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top