Connect with us
Horoscop 24 octombrie 2017. Oboseala îşi pune amprenta pe nativii din Leu

Horoscop

Horoscop 19 mai 2017. Pestii sunt prinsi intr-un conflict

Horoscop 19 mai 2017. Oboseala isi spune cuvantul pentru cei din zodia Scorpion, in timp ce Varsatorii sunt incantati ca si-au platit restantele.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

O idee fulgeratoare poate cadea azi in calea ta si te lasa fara replica. Din orice directie se poate ivi azi o surpriza care nu-ti da timp de gandire sau de reactie, ci iti cere un raspuns prompt, rapid, inspirat. Ai noroc: din inima ta vine azi cel mai bun sfat pentru ca tu sa iei decizia adecvata in situatia de fata. Da, poate nu ai timp sa cantaresti situatia pe toate fete, dar daca lasi intuitia sa te ghideze in decizia ta, vei vedea ca ai facut cea mai inspirata alegere. Fii deci pe faza pentru a face fata unor actiuni bruste, dar fii sigur ca reactia ta va fi una potrivita, incat sa nu faci nicio greseala.

Taur

Esti indus in eroare de un vis periculos, care ori are un pret mult prea mare de platit, ori te face sa scoti la iveala o latura negativa a caracterului tau. E ca si cum, pentru a ajunge la un tel propus, trebuie sa fii dur, sa comiti un gest incorect sau sa faci altcuiva un rau, dar consideri ca merita acest sacrificiu pentru visul tau cel mare. Mai gandeste-te! Chiar daca vei ajunge la ce ti-ai propus, va veni o zi in care te vei rusina cu neregulile facute si nu te vei putea lauda nimanui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolisurilor nefaste.

Gemeni

Nu poti sa le faci pe toate perfect, esti om, deci a gresi e ceva absolut firesc. Cum poti invata ce e mai bun de la viata daca nu ai calca si stramb, daca nu ai si strica din cand in cand cate ceva, daca nu ai si rade cu seninatate de propriile gafe? Asa se poate intampla si azi: descoperi singur ce prostioara amuzanta ai facut, dar, in loc sa faci din asta o tragedie, poti transforma gafa intr-un motiv de distractie. Razi singur de ce ai facut, iti recunosti cu inocenta greseala si treci peste acest hop cu capul sus si cu o noua lectie invatata. Posibil sa primesti destule cicaleli de la cei din jur, dar accepta-le cu atitudinea unui elev care invata astfel ce e mai bun pentru el!

Rac

Ti-e dor de prieteni de departe si comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispozitie parca nu e de ajuns. Te gandesti din ce in ce mai serios la o calatorie pentru a ajunge acolo unde te cheama inima, dar e posibil sa nu iti poti permite prea curand aceasta deplasare. Nu esti liber sa pleci oricand vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori iti blocheaza orice vis. Multumeste-te cu telefonul sau internetul, ce pot inlocui cu succes prezenta reala a acelor persoane de departe.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top