Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 GEMENI – Ai succes pe toate planurile

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Gemeni. Ești plin de creativitate săptămâna asta și ești pregătit să-ți împărtășești cunoștințele cu alții. Comunicarea cu cei din jur îți va permite să îți afișezi imaginația și intelectul. De asemenea, interesele familiale și sentimentale se vor infuza de bunul simț al umorului, care este acum pe rulaj complet. Sentimentul captivant al aventurii te așteaptă acum. Este posibil însă să se acutizeze unele probleme cu care te confrunți de mai mult timp, probabil conflicte sau complicații cu rude, frați sau colegi de muncă. Vei găsi resurse în interiorul tău. Când ai nevoie de suport, contactează-i și pe ceilalți. Profită la maxim acest timp extraordinar. Fericirea interioară poate face o adevărată diferență!

Te gândești cum să organizezi o aniversare, o petrecere sau o altă distracție. Acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru, deoarece toate se pot armoniz foarte frumos.

În ceea ce privește sentimentul devenirii, cel mai bine ar fi să nu sari cu capul înainte prea repede, chiar dacă se spune adevărul, dacă ești atras și respins de cineva și incapabil să decizi dacă îți place sau nu. Dacă se întâmplă toate acestea, ia-o ușor. Ar trebui să ai o idee mult mai bună despre cum să te simți până săptămâna viitoare.

Luna în Balanță, zona de agrement aduce oportunitatea de a-ți arăta arta sau meșteșugul și poate sparge gheața pentru o legătură cu potențial romantic.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Gemeni Relațional

Te simți prins între trecut și viitor. Ești gata să fii fără griji și să te bucuri de ceva timp liber cu prietenii sau chiar cu cineva special, chiar dacă problemele de la domiciliu sau problemele de sănătate ale unor rude pot avea greutate și pentru tine. Tinzi la ceea ce trebuie să fie fixat, aranjat sau reparat. Fii diplomat în timp ce îți faci planuri care afectează reședința altora. Ești plin de perspective și ai câteva atuuri romantice, creative în mânecă. Fă-ți timp pentru a arăta cuiva cât de mult îți pasă să păstrezi o conexiune înfloritoare.

Soarele în Balanță, la începutul săptămânii, arată că lucrurile au un mod de a lucra singure. Este posibil să nu fi putut să prezici anumite rezultate, dar preferi să accepți lucrurile așa cum sunt decât să te confrunți cu ei.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Gemeni Profesional

Te afli într-o poziție foarte vulnerabilă în acest moment și probabil cineva va profita de tine dacă îl lași. Întrucât ești atât de bun să mergi cu fluxul, alții au un alt mod de a te transforma în marioneta lor dacă nu ești atent la circumstanțe.

Problemele de comunicare ar putea să fie problema, deoarece atât tu cât și ceilalți sunteți incapabili să vă înțelegeți reciproc. Întâlnirile ar putea pleca de la un subiect și se pot transforma rapid în haos. Fii gata să reglezi aceste probleme la locul de muncă. Este posibil să fi nevoit să faci și munca cuiva aflat în concediu medical și, așadar, să ai mai mult decât partea obișnuită a sarcinilor de finalizat. Dacă vrei să faci un salt mare, vezi să ai un spațiu complet funcțional în toate privințele. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Gemeni Financiar

Este posibil să te străduiești pentru mai multă libertate personală în viața ta, iar tentația de a renunța la locul de muncă poate fi mai puternică ca niciodată. Înainte de a lua orice decizie riscantă sau de a lua parte la un joc financiar, discută aspectele lucrurile cu un consilier de încredere. Este posibil ca unele conexiuni să se încheie, lăsându-te liber ca să urmezi noi oportunități. Fii atent la nevoile unui om care are nevoie sau la mama ori bunica și cărora le poți da o mână de ajutor. 

Pregătește-te totuși pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta. Posibil o nouă relație sau chiar o căsătorie. Creativitatea te va pune într-o poziție de vârf la locul de muncă. Abilitățile de comunicare te ajută să construiești punți cu colegii. Vorbește despre o idee care a-i fost în minte. Te simți aventuros, așa că profită la maxim.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Gemeni Sănătate

Vei beneficia de îmbunătățirea sănătății de pe urma antrenamentelor. Este posibil să iei rutina de sănătate atât de în serios, încât să nu te mai bucuri la fel de mult ca altădată. Poate că mersul la sală s-a transformat într-o corvoadă pe care trebuie să o înduri. Dacă a fi în formă a devenit plictisitor, gândește-te să încerci altceva. 

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top