Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 RAC – Problemele tale se rezolvă

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Rac. Toate deciziile luate vor fi luate în concordanță cu termenii de influență asupra vieții domestice. Sentimentul de apartenență este esențial, așa că nu ezita să-ți cauți rădăcinile familiei, să călătorești în locurile pe care de mult le visezi. Consolidează-ți poziția financiară, astfel încât să fii pregătit pentru orice renovări sau îmbunătățiri care se vor dovedi curând necesare.

Atașamentul față de familie îți va servi și te va ajuta să înflorești ca individ. Este casa, dulcea casă, pe măsură ce accentul se va pune pe sectorul familiei, cu soarele întranzit și el pe acolo. Cu Mercur care joi va trece în Scorpion, vei fi la curent cu cele mai bune oferte pentru a-ți renova casa. Marți un prieten sau partenerul îți va oferi ceva care rezonează cu stilul tău.

Prietenii pot fi antrenați să petreacă timpul alături de tine, mai ales dacă simt în felul acesta. Miercuri și joi ai putea fi dornic să vorbești cu cineva care are nevoie de o mângâiere sau de o atingere liniștitoare. 

În sfârșit, luna din Capricorn de sâmbătă poate fi de ajutor pentru inițierea proiectelor interne, aducerea unui animal de companie în familie sau pentru a face alte schimbări importante.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Rac Relațional

Ești gata să te străduiești pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Toate aspectele vieții tale de la prieteni, la familie și carieră îți vor oferi inspirație. Ești atașat emoțional și ești pregătit să te conectezi cu cineva special din viața ta. Împărtășește-ți planurile și pasiunile cu acea persoană. Scapă de ideile vechi care te țin pe loc.

Încearcă să decizi ce ești dispus să riști și la ce trebuie să renunți. Renovările sau reparațiile sunt necesare. Nu lăsa nimic să îți distrugă relațiile, deoarece acestea te ajută să rămâi pe linia de plutire plutire și te inspiră. Rădăcinile familiei și iubirea fac să te simți apreciat și capabil să experimentezi bucuria.

Soarele în trecere prin Balanță la începutul săptămânii, te va face să vezi partea bună a oamenilor înaintea celor rele. Într-adevăr, nu toată lumea este demnă de dragostea ta, dar oferă tuturor posibilitatea de a te lăsa aă apreciezi tu asta. 

Va fi o săptămână amuzantă cu Luna în Scorpion, care te ajută să uiți de problemele tale. Întâlnirea cu cineva care știe să se distreze bine te poate ajuta să îți abată mintea de la o fostă relație sau una din trecut pe care ai locuit-o deja.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Rac Profesional

 Ideile strălucitoare pe care le-ai avut săptămâna trecută nu mai par atât de geniale. Un nor întunecat se mișcă pe deasupra ta și deodată îți dai seama de ce ideile tale sunt greșite. Ascultă această voce, dar nu te lăsa copleșit de ea.

Universul poate bloca semnalele. Dacă ai o perioadă ocupată, fă un efort conștient pentru a încetini și a te concentra. Se întâmplă multe care ar putea confunda problemele și vor provoca haos. Dacă ai afaceri importante de discutat, încearcă să o faci mai de grabă acum decât mai târziu. Aspectele din zona carierei îți vor aduce câteva vești bune în curând.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Rac Financiar

Te confrunți cu o perioadă de schimbări pe tărâmul banilor. Universul va aduce știri despre finanțele și planurile tale de investiții. Asigură-te că obți documente importante semnate, parafate și sigilate cât mai curând posibil, astfel încât să poți profita de rezultate. În ceea ce privește activitățile de grup, este nevoie de un compromis între nevoile tale și cele ale altora. 

Totuși, evită întreprinderile riscante, în special dacă te aștepți la plată sau compensații. O persoană grijulie te poate ajuta cu reparațiile vehiculului sau ale casei. Fii cât de generos îți poți permite deoarece lucrezi pentru familia ta sau a partenerului.

Cariera poate necesita, de asemenea, atenție, deoarece deciziile bănești au impact asupra celor dragi, precum și asupra ta. Rădăcinile și moștenirile familiei pot să-ți ceară obolul acum.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Rac Sănătate

 Este foarte bună, dar este posibil să ai o slăbiciune care provoacă ocazional probleme. Această problemă poate fi întotdeauna în mintea ta, indiferent cât de bine te simți, cât de multe exercițiu faci sau câtă energie ai. Poate că este vorba despre o alergie sau intoleranță alimentară la ceva. În acest caz, găsești ajutorul de care ai nevoie. Caută motive pentru a fi recunoscător cerului pentru sănătatea bună pe care o ai.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top