Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 VĂRSĂTOR – Profită de ocazii

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Vărsător. Săptămâna îți va auce mișcare și o activitate sporită. Comunicarea și contactul cu semenii și subordonații sunt esențiale. Este probabil să primești noi responsabilități sau să depui eforturi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile existente. Această perioadă este una bună, dar depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta. Folosește-ți talentul în domenii intelectuale precum scrisul, publicarea sau predatul cururilor. Profită de ocazia de a merge peste mări pentru unele întâlniri sau oferte de afaceri. Fii propriul tău strateg. Hrănește-ți latura intelectuală și spirituală și vei ajunge unde nici cu mintea nu gândești.

După câteva săptămâni intense, s-ar putea să fii gata să pleci spre zările albastre după care tânjești. Soarele este în sectorul călătoriilor și a orizonturilor îndepărtate unde va sta circa patru săptămâni așa că s-ar putea să ai parte de o vacanță repetitivă. Orice ai decide, folosește această șansă pentru a face o pauză în muncă, deoarece oportunitatea de relaxare și reîncărcare te poate configura pentru tot restul anului.

Dacă ai îndoieli în ce privește un drum, să decolezi și să te relaxezi la soare, lasă-le deoparte. Meriți această oportunitate, așa că ia-o. Luna în Capricorn de sâmbătă este unul dintre momentele cele mai bune pentru a începe aceste pregătiri, astfel încât să te poți bucura de pauză cât mai curând posibil.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Vărsător Relațional

Este posibil să treci printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile tale în viață. Această perspectivă nouă îți servește bine. Pe măsură ce planifici pașii următori, asigură-te că treci prin fiecare fază a unei idei, îi dai timpul și atenția adecvată. S-ar putea să fie momentul să iei în considerare gândul că trebuie să duci o relație romantică la nivelul următor. Luând în considerare perspectivele diferite și stabilirea priorităților par să fie cheia unei săptămâni fericite. Încearcă și vezi dacă relația în care te afli este cea pe care o dorești pentru viitor, nu dealta dar ea este legătura care hrănește trupul și sufletul. Ești pe cale să îți depășești propriile așteptări față de tine însuți dar și față de toată lumea.

Pătratul dintre Mercur și Pluto, te va provoacă să îți arați emoțiile, dar rezultatul ar putea fi sentimentul de jenă. Ești cu adevărat pregătit pentru asta? Nu lăsa pe nimeni să te preseze să faci ceva ce nu vrei să faci.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Vărsător Profesional

Ultimele trei săptămâni au fost un timp pentru reflecție și revizuire. Acum această perioadă s-a încheiat și este timpul să înaintezi cu încredere, pe baza realizărilor pe care le-ai avut. Gândirea ta logică este din nou pe drum – deci nu ezita să continui.

Permite intuiției tale să te ghideze cu privire la o propunere de afaceri. Este posibil să fi avut îndoieli în acest sens, dar simți în tine că ar putea să fie un lucru bun pe termen lung. Ai încredere în instinctele tale și fă ceea ce ți se pare cel mai bine. În general, acesta este un moment excelent pentru a face progrese, mai ales dacă lucrezi într-un mediu corporativ sau profesional. Aspectele indică faptul că ești ales să faci lucruri mai mari.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Vărsător Financiar

 S-ar putea să socializezi mai mult, să întâlnești oameni noi și să cultivi relațiile existente. Totuși, s-ar putea să fi tentat să te muți sau să vinzi o parte ditr-un teren ciar și cu un profit mai mic doar pentru a pleca din oraș. Ia-o încet, ca să nu regreți decizia mai târziu.

Noile scheme financiare ți-au ocupat o mare parte din timpul întârziat. Acum este un moment bun pentru a-ți extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă te simți atras de cercetare și o viziune mai mare. Cercul social te ajută, extinzându-ți perspectivele și te ajută să faci alegeri. Adună contribuții de la alții, deoarece perspectiva lor te poate îmbunătăți. Nu renunța însă la perspectivele individuale. O călătorie, poate cu un grup de prieteni, ar putea fi necesarul emoțional și spiritual. Conexiunile îți oferă acum numeroase oportunități. Folosește-le pe măsură ce apar. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Vărsător Sănătate

Este timpul să îmbrățișezi provocarea finală de a face mișcare și să îți fortifici sănătatea. De ce să preferi să fi moderat atunci când poți fi mai mult și mai bun? S-ar putea să fie nevoie să încerci ceva un pic mai greu și să dezvolți o disciplină interioară. 

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top