Connect with us

Horoscop

Horoscop 31 iulie 2017

Horoscopul zilei de 31 iulie 2017!

Horoscop 31 iulie 2017 Berbec

Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton ridicat, la replici severe, la critici si acuzatii nefondate, ce tensioneaza inutil atmosfera. Evita sa stai in compania lor, pentru ca ori iti strica tie toata buna dispozitie, ori te molipsesc si pe tine de aceeasi maniera de comunicare: nepoliticoasa, rautacioasa, certareata, or tu nu esti asa de obicei.

Horoscop 31 iulie 2017 Taur

Recunoaste ca nu esti inca pe deplin matur din punct de vedere afectiv, ca fiecare noua lectie de viata legata de iubire, devotament, daruire mai pune o caramida la cel care devii. Toata viata e o continua scoala si intri mereu la alte si alte cursuri, dar ceea ce ti se preda azi tine de suflet, de ceea ce iti doresti tu cel mai mult. Ai sentimentul ca ti se pregateste ceva, se coace ceva si tu nu poti face altceva decat sa astepti sa culegi roadele acestui proces. Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie sa stai pasiv sa se coaca fructele in copac, ci sa intretii recolta, sa uzi copacii, sa ingrijesti planta. Roadele sunt pentru tine, dar munca de ingrijire a gradinii te priveste!

Horoscop 31 iulie 2017 Gemeni

Parca in interiorul tau s-ar afla un ceas care merge exact in ritmul de care ai tu nevoie in acest moment. Daca te grabesti, parca timpul se dilata si iti ajung perfect orele pe care le ai la dispozitie. Daca ai timp berechet, reusesti sa te organizezi in asa fel incat sa fii eficient si sa nu risipesti orele degeaba. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se sincronizeaza toate, parca fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore si minute, incat toate se intampla la momentul cel mai potrivit. Daca ai putea mentine aceasta minunata organizare cat mai mult de acum incolo, lucrurile ar merge ca unse spre telul suprem, ca atare incearca sa te adaptezi acestui ritm de inaintare, fara s-o lungesti si fara sa intri in panica.

Horoscop 31 iulie Rac

Esti inca sub influenta unei vesti care te-a pus intr-o lumina defavorabila si e normal sa suferi ca ai fost tratat nedrept. In loc sa stai si sa ticluiesti planuri de razbunare, mai bine ai aduna probe in favoarea ta pentru a-ti recupera imaginea pe care consideri ca o meriti. Poti gasi usor marturii care sa certifice faptul ca esti nevinovat, ca tot ce ai facut a fost conform regulilor si nimeni nu are dreptul sa te acuze de ceva. dar daca totusi te simti cu musca pe caciula oricat de putin, fa un efort sa repari situatia, inainte de a trece cineva la masuri mai drastice impotriva ta.

Apasa pe pagina urmatoare pentru a citi continuarea horoscopului

Pagini: 1 2

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top