Connect with us
Horoscop 31 martie 2017. Ce au pregătit astăzi astrele pentru fiecare nativ al zodiacului. Horoscopul zilnic pentru vineri.

Horoscop

Horoscop 31 martie 2017. O nouă șansă pentru Gemeni

Horoscop 31 martie 2017. Ziua de vineri va fi una plină de neprevăzut pentru zodii. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare nativ al zodiacului.

Berbec

Ești cel mai bun confident pentru persoanele din jur. Astăzi vei fi de mare ajutor unei persoane, care va reuși să găsească multe răspunsuri doar pentru că ai fost tu lângă ea. Sfat: Ascultă cu atenție ce ți se spune azi. Numărul norocos al zilei: 17.

Taur

Sunteți creativ și este o zi benefică pentru a regla anumite discuții cu partenerul de viață. Pe seară vă veți bucura de o vizită surpriză din partea unei rude. Sfat: Bucură-te de fiecare moment petrecut azi în compania celor dragi. Numărul norocos al zilei: 6.

Gemeni

O șansă nouă se arată la orizont. Verifică, analizează și abia când simți că ești cu sufletul împăcat ia o decizie. Sfat: Nu te grăbi să iei o decizie. Numărul norocos al zilei: 3.

Rac

Fii atent la glumele pe care le faci, pentru că riști ca atitudinea ta să nu fie înțeleasă. Sfat: Încearcă să te odihnești. Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Te simți singur și această stare te întristează. Sfat: Nu dispera că cauți un partener de viață. Va veni atunci când nici nu te aștepți! Numărul norocos al zilei: 5.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top