Connect with us
horoscop 5 octombrie 2017

Horoscop

Horoscop 5 octombrie 2017. Leii, cuprinși de o emoție negativă

Horoscop 5 octombrie 2017. Leii sunt curpinși de o emoție negativă, în timp ce Scorpionii afișează o atitudine optimistă.

Berbec

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Taur 

Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata. Felicitari, pastreaza acest tonus pentru viitoarele succese!

Gemeni

Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata. Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii stiu sa se ascunda in spatele unor vorbe mari sau a unei masti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o posta adevarul, ca macar sa poti elucida unele mistere ambalate in lumini ireale.

Rac

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfecta in orice situatie, mai ales daca ai de a face cu oameni aroganti care nu-si mai incap in piele. Lasa-i pe ei sa se dea mari si fii convins ca valoarea ta se va vedea si va fi apreciata! Atunci vei avea tu motive de mandrie, numai ca tu nu faci atata tam-tam pe seama reusitelor tale. Exista momentele potrivite pentru ca orice lucru sa fie cantarit corect si, chiar daca acum altul, cu mai mult tupeu si mai infatuat din fire, e cu un pas inaintea ta, se va vedea curand ce poate el cu adevarat, si atunci toti laurii iti vor fi inmanati pe merit! Ramai cuminte in banca ta asteptandu-ti momentul de glorie: vine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top