Connect with us
Horoscop Acvaria martie 2019 - Pești - Bani, carieră și dragoste

Știri

Horoscop Acvaria martie 2019 – Pești – Bani, carieră și dragoste

Horoscop martie 2019 penru zodia Pești – Acvaria.

Bani

Ești pus pe fapte mari, gata să investești sume mari de bani într-un proiect de la care ai mari așteptări, dar pe cât de mari îți sunt așteptările, pe atât de banale ar putea fi urmările. Ca atare, fii mai moderat în vise și planuri, ca să nu aștepți imposibilul sau bogăția de la ceva ce nu va ajunge nici pe departe la nivelul sperat.

Cu cât cobori mai mult ștacheta, cu atât șansele de a fi mai mulțumit cresc, deci ia-o din aproape în aproape! Adună 1+1 și nu înmulți cu 1000 din prima, pentru că altfel roadele vor fi… zero.

Nimic ieșit din comun nu se va produce din acel plan financiar în care vrei să investești toate resursele – prea mari sau prea multe pentru ceea ce poți primi la final – de aceea e bine să-ți calculezi mai bine forțele, ca să nu dai totul din prima etapă. Câștigă un leu, unul câte unul, zi după zi, deci nu viza direct… miliardul!

Pești Luna MARTIE 2019 în suflet

Fii atent cum te comporți în cuplu, pentru că de multe ori viața în doi devine un câmp minat, un câmp de luptă.

Ca să nu îl superi pe cel drag, e posibil să apelezi de multe ori la minciunele, mai mult sau mai puțin vinovate, ceea ce poate tensiona atmosfera în cazul în care adevărul iese la iveală. Sunt momente când ai vrea să îi spui ceva deschis și sincer, dar ți-e teamă de reacția sa, de ceea ce ar putea stârni declarațiile tale, de aceea ești nevoit să ambalezi adevărul într-o altă formă, dar care numai adevăr nu se numește. Fii deci atent ce și cum spui, pentru că e mult mai bine să spui lucrurilor pe nume, oricum ar suna, decât să ascunzi praful sub preș.

Dacă minciunile (ale tale sau ale partenerului) au fost mai vechi – hai să nu le spunem minciuni, ci fapte omise cu bună știință – ele pot ieși la lumină și se poate isca un conflict pe cinste, de aceea trebuie să fii pregătit și pentru unele confruntări în relația de cuplu. Căci da, nu prea e liniște între voi…

Luna MARTIE 2019 la serviciu

Dacă în iubire trebuie să-ți pui răbdarea la încercare, vai, și în carieră ți se cere exact același lucru! Poate că ești o fire răbdătoare și ești dispus să faci pași mici către ținta propusă, dar luna aceasta, cel puțin, ți se pare de-a dreptul frustrant să bați pasul pe loc și să înaintezi cu viteza melcului.

Nu sunt întrunite toate condițiile să ajungi acum la un anumit succes, mai apar și piedici, și amânări, și ocolișuri, dar chiar și acestea au rolul lor. Nu te grăbi, așadar, nici în carieră, acceptă faptul că succesul tău se coace la foc mic, că trece prin anumite etape foarte clar stabilite, de lungă durată, episoade firești în evoluția ta lentă, Acceptă că mai poate dura și o lună sau un an până vei culege roadele visate, deci nu spune că stai pe loc, nici că ți se pun bețe în roate.

Refrenul lunii, în plan profesional se pare că e: nu încă! Pentru că da, nu poți ajunge ÎNCĂ acolo unde ți-ai propus, ci mai ai ceva de făcut pe parcurs. Nu a sosit ÎNCĂ momentul acela mult așteptat, nu ai adunat ÎNCĂ toate resursele necesare, deci ce rost să te dai peste cap cu orice preț? Uneori, oricât ai lupta, nu înaintezi mai deloc, așa cum simți și luna aceasta, deci nu ai altceva de făcut decât să folosești cât mai eficient răgazul pe care îl ai la dispoziție. Zilele care te despart de scopul propus sunt valoroase, nu le risipi fără rost, spunând că… la tine nimic nu merge.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top