Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 29 aprilie - 5 mai 2019. 4 zodii se resetează

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 29 aprilie – 5 mai 2019. 4 zodii se resetează

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai. Se anunță vești minunate pentru unele zodii.

HOROSCOP BERBEC- săptămână cu pace și toleranță pentru berbeci. Luni și marți au parte de multă liniște și înțelegere din partea celor dragi, iar de miercuri spre sfârșitul săptămânii vor avea parte de zile foarte foarte bune, zile fertile, în care vor cheltui inteligent banii și energia. Sunt mai individualiști la începutul săptămânii.

HOROSCOP Taur– pun mult preț pe prieteni luni și marți, se pot împaca cu o persoană  cu care au fost apropiați în trecut. În primele zile ale săptămânii sunt foarte populari. Joi și vineri sunt preocupați de hobby-uri și de călătorii. În weekend, după voia inimii.

HOROSCOP Gemeni– responsabilitate luni si marți indiferent de context, au un rol de echilibru, de a împăca oamenii dragi, au un mare rol de a fi lianti între oamenii din preajma lor. Zilele viitoare au parte de bucurie, divertisment alături de persoane apropiate. În weekend vor beneficia de multă pace interioară.

HOROSCOP Rac-luni și marți sunt cu gândul la drum, pun preț pe moralitate, pot fi sfătuitori, îndeamnă și ajută oamenii din preajma lor. Joi și vineri dominină mediul în care trăiesc, au multă autoritate, iar în weekend au parte de surprize din partea prietenilor.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

HOROSCOP Leu- este o săptămână pentru încărcarea bateriilor, în special luni și marți, de joi până spre sfârșitul săptămânii au parte de distracție, pot să întâlnească persoane noi, sau oameni pe care nu i-au mai văzut de mult timp. Au parte de experiențe inedite în weekend și pot face cunoștință cu persoane chiar din alte culturi.

HOROSCOP Fecioară– atenție la partenerul de viață luni și marți. Este recomandat să lăse mai ușor criticismul. Joi și vineri se axează mai mult pe partener, e mai tolerant, iar în weekend va fi răsplătit pentru acest lucru prin călătorii.

HOROSCOP Balanță – o atenție mai sporită la sănătate luni și marți. Pot fi zile valoaroase pentru sănătate dacă iau măsuri. Joi și vineri, armonie în relație, sunt zile calde cu partenerul, multă toleranță, cu condiția să nu existe reproșuri către partener. În weekend, atenție mai mare la capitolul sănătate.

HOROSCOP Scorpion– luni și marți au parte de pasiune și iubire, puterea lor de a ocroti. Pentri joi și vineri este nevoie de mai multă muncă și efort, sunt nevoiți să ofere mai mult ajutor celor din jur. În weekend sunt centrați pe propria persoană, însă, este important să fie împăcați cu cei din jur.

HOROSCOP Săgetator- orientați către casă și familie, sunt nostalgici după anumite persoane, au tendința să fie grijulii cu oamenii din casă, în special luni și marți. Joi și vineri au parte de zile distractive, de experiențe noi care le primenesc sufletul. În weekend atenție la dietă, la sănătate. Au nevoie de odihnă și mai puțină animație.

HOROSCOP Capricorn– au gândurile împrăștiate către tot felul de oameni și situații. Luni și marți au parte de mai multă agitație, încearcă să îi mulțumească pe toți cei din joi. Miercuri, joi și vineri își încarcă bateriile, petrec mai mult timp în casă. În weekend distracție și multă tandrețe, sunt capabili să își gestioneze mai bine sentimentele.

HOROSCOP Vărsator-luni și marți sunt atenți cum își cheltuie energia, ce fac, cu cine sunt, cât timp petrec. Joi și vineri au parte mai multă animațe, călătorii, întâlniri cu prietenii. În  weekend stau mai mult prin casă și așteaptă să își vadă persoanele apropiate.

HOROSCOP Pești– luni și marți sunt sensibili și delicați, sărbătorile le aduc mai multă lumină și liniște. Sunt mai meditativi. Joi și vineri sunt zile mai tonice, animate, cu sport și dans. Atenție la dietă în weekend.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Dan Viorel

    2019-04-29T09:25:37+03:00 at 9:25

    Am vazut in reclamele de la Antena 3 ca sa schimbat limba romana : „Proctinum” se pronunta „PROXINUM”
    DE CAND !?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top