Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 - 10 martie 2019

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 4 – 10 martie 2019 – O zodie trebuie să fie atentă la bani

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru fiecare zodie în parte valabil în săptămâna 4-10 martie.

HOROSCOP. Berbec. Se detașează luni și marți de toate proiectele mai puțin reușite, dar miercuri trebuie să se mobilizeze pentru un nou start. Joi și vineri pot lua decizii mari.

HOROSCOP. Taur. Au și ei o săptămână valoroasă, mai ales în privința carierii. Luni și marți își impun punctul de vedere. Atenție la sănătate în restul săptămânii.

Citește aici: Horoscop Urania 2- 8 martie 2019 Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești

HOROSCOP. Gemeni. Își fac planuri de viitor, trebuie să analizeze ce a fost bine și ce nu. Luna Nouă trebuie să îi poziționeze pentru miercuri într-un status de putere atât la muncă, cât și în casă.

HOROSCOP. Rac. O săptămână în care evaluează câștiguri și pierderi. După ce trag concluzii, pot lua decizii privind viitorul și își schimbă opțiunile.

HOROSCOP. Leu. Parteneriate sunt vizate și felul în care funcționează într-o relațiile. Luni și marți vor evalua cum va arăta viitorul, miercuri stabilesc dacă va exista sau nu o separare.

HOROSCOP. Fecioară. Mari zbateri profesionale luni și marți. Trebuie să fie mai creative, să iasă în evidență.

HOROSCOP. Balanță. O săptămână care pune accentul pe sănătate și muncă, să se enerveze mai puțin pentru lucrurile care nu funcționează.

HOROSCOP. Scorpion. Își apără poziția, nu riscă nimic. Știu că trebuie făcute unele schimbări. Au sentimentul că de ei depinde armonia. Luna Nouă se poziționează pe axa iubirii.

HOROSCOP. Săgetător. Lună Nouă în zona familiei. Unii strâng bani în secret, își fac calcule financiare.

HOROSCOP. Capricorn. Luna Nouă aduce o reconsiderare a convingerilor lor. Unii își schimbă viziunea de viață, alții cer sfaturi. Vor să evolueze.

HOROSCOP. Vărsător. O lună fixată în zona banilor. Ar vrea să câștige fără prea mult efort. Nu vor să piardă o șansă.

HOROSCOP. Pești. Lună Nouă în semnul lor zodiacal. Luni și Marți trebuie să lase toate regretele deoparte.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top