Connect with us
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce păţesc zodiile până la finalul săptămânii

Știri

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Ce păţesc zodiile până la finalul săptămânii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Această săptămână este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător.

Iată previziunile astrologului pentru toate zodiile!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Berbec: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de stări de irascibilitate și nervozitate toată săptămâna, stări care sunt favorizate mai mult de contextul astrologic (să nu uităm că Marte, planeta războiului și guvernatorul lor, le traversează zodia) decât de situațiile cu care nativii se confruntă în vizța de zi cu zi.

Din acest motiv sunt sfătuiți să stea departe de conflicte, în special la locul de muncă, unde pot strica niște relații cu colegii și superiorii.

Venus, planeta iubirii, le guvernează casa relațiilor, prin urmare le poate aduce un partener de la drum, cunoscut într-o călătorie sau care locuiește în străinătate.

Nativii Berbec pot avea parte de experiente sentimentale de natură să le dea peste cap niște principii de viață bine ancorate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Taur: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să călătorească în această perioadă și ar fi bine să se asigure că îndeplinesc toate condițiile necesare deplasării pentru a nu avea probleme și neplăceri la drum.

Venus, întocmai guvernatoarea lor, va traversa o casă financiară, aceași unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare toată atenția nativilor se va îndrepta către îmbunătățirea veniturilor.

Poate fi vorba de o moștenire, dar și de discuții cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri pe tema banilor.

Nativii Taur trebuie să aibă mare grijă la administrarea finanțelor, deoarece tendința de a cheltui peste limita bugetului va fi mare și vor avea parte de dezechilibre financiare.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Gemeni: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni ar putea avea parte de o surpriză neplăcută legată de zona financiară. Fie nativii au împrumutat bani și nu reușesc să-i recupereze, fie cineva le-a promis un ajutor financiar și acum se retrage.

Sunt sfătuiți să abordeze cu calm situația, mai ales că tendința generală este de a deveni superficiali și orgolioși.

Cu Venus în tranzit pe casa căsătoriei și a parteneriatelor, alături de Marele Benefic, Jupiter, șansele ca nativii singuri să-și întâlnească jumătatea sunt foarte mari.

De asemenea, cei care se află în relații de lungă durată pot discuta despre căsătorie, chiar pot stabili data marelui eveniment, iar relația de cuplu va traversa o perioadă de consolidare și armonie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Rac: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o săptămână agitată la locul de muncă, cu multe sarcini și responsabilități care vor trebui îndeplinite fără tăgadă.

Venus în tranzit pe casa serviciului și a sănătății, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, poate aduce oportunități de avansare, de schimbare a jobului, dar și noi colaborări.

Atenție! Marte tranzitează tot o casă care are legătură cu profesia, prin urmare conflictele și situațiile la limită, stresante nu vor lipsi. Pe de altă parte, o atenție deosebită trebuie să o acorde sănătății, o zonă sensibilă în această perioadă.

Nativii ar trebui să se odihnească mai mult și să-și întărească sistemul imunitar dacă vor dori să depășească cu bine perioada analizată.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Leu: 7 – 13 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de tumult, griji și frământări la locul de muncă, unde planurile nu vor ieși chiar așa cum și-au propus.

Evenimente neprevăzute pot da peste cap programul stabilit și nativii pot întârzia cu finalizarea sarcinilor. Venus le va traversa întocmai casa iubirii și a aventurii, acolo unde se află și Marele Benefic, Jupiter, prin urmare nativii singuri pot fi deschiși către flirt, devin cuceritori și pot întâlni un partener cu care să înceapă o nouă relație.

Nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc prin prisma activităților comune, a hobby-urilor, chiar la o petrecere, la distracție.

În relațiile stabile, aspectul poate aduce mai multă înțelegere, o bună comunicare și posibilitatea de a-și consolida povestea de dragoste.

Atenție la sănătate, în special către finele perioadei analizate, deoarece pot apărea dureri de oase și de mușchi, mai ales în cazul nativilor care se confruntă cu romatism sau alte afecțiuni legate de sistemul osos.

Citeste continuarea pe A1.ro!

Citeşte şi: Horoscop chinezesc 2019. Ce ne aduce Anul Porcului de Pământ

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top