Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 22-28 iulie. Vărsătorii au probleme de sănătate

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 22-28 iulie. Vărsătorii au probleme de sănătate

Camelia Pătrăşcanu vine cu noi predicții importante. În cadrul rubricii sale de la Antena 3, cunoscutul astrolog prezintă previziunile sale pentru fiecare dintre cele 12 zodii, în intervalul 22-28 iunie 2019. Se anunță o perioadă dominată de schimbări, în special în plan sentimental.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru perioada 22-28 iulie : Vărsătorii nu stau bine la capitolul sănătate

Ultimele zile ale lunii iulie vin cu noi provocări dificile pentru cei mai mulți dintre nativi, chiar dacă vara ar trebui să aducă numai momente frumoase și liniștite. În plus, cei născuți în zodia Vărsător trebui să acorde o importanță majoră problemelor de sănătate care se vor ivi în această perioadă.

Berbec

Dacă ești născut sub semnul Berbecului, trebuie să te aștepți la zile destul de obositoare și aglomerate, mai ales când vine vorba despre locul de muncă. Totodată, discuțiile aprinse, atât cu colegii, cât și cu șefii, îți pot strica buna dispoziție.

Taur

Se anunță un sfârșit de lună cu multe energii pozitive, mai ales din punct de vedere profesional, însă Camelia Pătrășcanu te sfătuiește să nu ignori perioadele de odihnă.

Gemeni

Geamănule, ți-ai pus în gând să realizezi lucruri mărețe în această perioadă, așa că pui activitățile de la locul de muncă pe primul plan. Spre sfârșitul săptămânii ar trebui să te și relaxezi un pic.

Rac

Te așteaptă o săptămână de foc din toate punctele de vedere. O serie de probleme administrative îți vor da însă cele mai mari bătăi de cap în următoarele zile, dar le vei duce la capăt cu bine, mai ales dacă îți vei păstra calmul.

Leu

Ți-ai propus să schimbi anumite aspecte din viața ta, mai ales în plan profesional. În plus, ești mânat de tot ce înseamnă moralitate, ai tendința de a reacționa dur când principiile tale sau ale celor din jur sunt încălcate.

Camelia Pătrășcanu. Sursa foto: antena3.ro

Camelia Pătrășcanu. Sursa foto: antena3.ro

Fecioară

Abilitățile practice îți sunt puse la încercare, însă te descurci de minune. Weekend-ul poate aduce vizita unor musafiri neașteptați. Încearcă, totuși, să te bucuri de compania lor.

Balanță

Relațiile cu cei din jur merg ca pe roate, fie că vorbim de persoana iubită sau colegii de la locul de muncă. Ai încredere în tine și astfel vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Scorpion

Îți faci planuri de viitor și pui la punct tot felul de strategii pe termen lung. Profită de weekend și evadează într-o scurtă vacanță.

Săgetător

Ești hotărât/ă să avansezi în plan profesional, astfel că astrologul te sfătuiește să acorzi o atenție deosebită domeniului în care te-ai specializat.

Capricorn

Cauți răspunsuri la întrebări care te macină de vreme lungă, fie că vorbim de viața sentimentală sau probleme birocratice. Încearcă să-ți păstrezi calmul, toate probleme își vor găsi la un moment dat rezolvarea.

Vărsător

Ultima parte a lunii iulie nu vine cu vești tocmai bune, mai ales că s-ar putea să faci o vizită la medicul de familie. Chiar dacă nu este nimic grav, încearcă să nu neglijezi semnalele pe care ți le transmite organismul.

Pești

Se anunță o săptămână dificilă. Toți ochii vor fi ațintiți asupra ta, ceea ce te motivează, dar te și presează. Camelia Pătrășcanu te sfătuiește să îți păstrezi calmul, pentru că vei reuși.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top