Connect with us
Horoscop Casandra săptămânal 25-31 martie 2019 - Posibile cereri în căsătorie

Știri

Horoscop Casandra săptămânal 25-31 martie 2019 – Posibile cereri în căsătorie

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Va doriti sa va stabiliti un obiectiv si va puneti chiar un termen limita pentru a-l realiza. Este bine sa folositi timpul liber pentru a va gandi cum sa actionati de-acum inainte.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: In aceste zile va veti implica mult mai mult ca de obicei in activitatea tinerilor. Viitorul dumneavoastra arata luminos si promitator. La fel ca vecinii dumneavoastra, Berbecii, ar fi bine sa va stabiliti obiectivele si sa incepeti sa actionati pentru realizarea acestora.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Sefii sau parintii va apreciaza si va percep ca fiind talentati si capabili. Daca vreti o majorare a veniturilor sau o avansare la locul de munca, acum este momentul prielnic sa faceti acest pas. Puteti obtine o finantare sau un favor din partea altora.

Citește și:

  1. Horoscop luna aprilie 2019 – Jupiter vine cu șanse nesperate
  2. Sfatul zilei 23 martie 2019. Zodiile pândite de pericol
  3. Anca Dimancea Horoscop Chinezesc aprilie 2019 ”Intrăm într-o zonă conflictuală”
  4. Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019

Horoscop RAC 22.06-21.07: Aveti toate sansele sa calatoriti si sa explorati lumea, mai ales ca doriti sa aflati multe si aveti chef de aventura. Acesta este si un moment prielnic pentru inscrierea la un curs. Tineti minte sa ganditi inainte sa actionati sau sa vorbiti.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Acesta este un moment puternic! Marte se afla inca in partea de sus a graficului dumneavoastra si va trezeste ambitia de a face tot felul de lucruri. Fiti cu ochii pe impozite, taxe, probleme de asigurare, testamente sau bunuri.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca in aceasta saptamana veti avea nevoie de mai mult somn. Urmatoarele zile reprezinta momentul perfect pentru a va clarifica problemele. Discutati calm cu apropiatii si sustineti-va punctul de vedere.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: Doriti sa va perfectionati tehnicile si sa reorganizati lucrurile astfel incat viata dumneavoastra sa functioneze mai bine. Nu vreti sa pierdeti timpul. Sunteti cu gandul la distractii, si trebuie sa va faceti timp pentru asta.

Citește continuarea aici.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top