Connect with us
Horoscop Casandra săptămânal 6 - 12 mai 2019. Vreti sa vedeti locuri inedite, sa intalniti oameni si sa faceti noi descoperiri

Știri

Horoscop Casandra săptămânal 6 – 12 mai 2019. Vreti sa vedeti locuri inedite, sa intalniti oameni si sa faceti noi descoperiri

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 6 – 12 mai 2019.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Este un timp favorabil pentru a merge dupa obiective, mai ales ca Forta este cu dumneavoastra. Lucrurile va merg bine si oamenii coopereaza lesne. Va identificati cu propriile idei si ii puteti convinge pe ceilalti sa fie de acord.

Horoscop TAUR 21.04-21.05:

Acum a venit momentul sa va stabiliti clar viitoarele proiecte pe care vreti sa le realizati pana la finalul anului. Mercur si Venus va atrag sa socializati cu altii, si in special cu tineri sau oameni creativi.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06:

In aceste zile, prietenii sunt foarte importanti pentru dumneavoastra. Este un moment prielnic sa socializati si sa studiati persoanele cu care va asociati, acestia reprezentand o reflectare a dumneavoastra.

Horoscop RAC 22.06-21.07:

Va concentrati mai mult pe cariera, pe rolul dumneavoastra in societate si oamenii va admira pentru asta. Aceasta saptamana este potrivita si pentru studiu sau educatie, deoarece sunteti dornici sa invatati lucruri noi.

Horoscop LEU 22.07-22.08:

Vreti sa vedeti locuri inedite, sa intalniti oameni si sa faceti noi descoperiri. Doriti sa va extindeti lumea si va aprofundati experienta vietii. Acum este un moment ideal pentru a cerceta financiar o mostenire sau o noua achizitie mai importanta. Succes!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09:

Ambitia dumneavoastra de a realiza cele mai importante proiecte va face sa lucrati din greu. Singurul inconvenient ar fi ca va veti izola de colegii de serviciu care va pot ajuta. Nu ezitati sa le cereti sprijinul.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10:

Cautati echilibrul si cateva modalitati de negociere. Corectitudinea este foarte importanta pentru dumneavoastra si din acest motiv veti evalua cele mai apropiate relatii si rolul pe care acestea il joaca in propria viata. Nu luati decizii pripite.

Citeste aici horoscopul integral

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top