Connect with us
Horoscop weekend 25-26 ianuarie 2020, fenomene astrale în favoarea zodiilor

Horoscop

Horoscop de weekend 13 – 14 aprilie 2019. O zodie va avea o întâlnire care îi va schimba viața

Horoscop de weekend 13 – 14 aprilie 2019. O zodie va avea o întâlnire care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Berbec

Sâmbătă: Te întâlnești cu niște prieteni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Depănați amintiri și vî aduceți aminte de momente extrem de plăcute, de care îți era foarte dor.

Duminică: Ai nevoie de câteva ore în care să te odihnești, să îți pui gândurile în ordine și să stabilești ce trebuie să faci mai departe. Trebuie să iei niște decizii.

Taur
Sâmbătă: Te întâlnești cu o persoană care îți va schimba viața pentru totdeauna. Ar putea fi o persoană care te va ajuta la locul de muncă sau chiar de sufletul tău pereche. Fii pe fază.

Duminică: Simți o oarecare reticență din partea celor dragi. Cel mai bine a fi să discutați deschis și să aflați care este problema, pentru a evita discuțiile.

Gemeni
Sâmbătă: Unele lucruri pe care le-ai planificat pentru astăzi s-ar putea să nu se materializeze. Cu toate astea, ai resurse să te descurci cu ce ai, căci imaginația nu are limite.

Duminică: Ai planuri mari pentru astăzi. Dacă ai putea, cu siguranță că te-ai împărți în mai multe locuri. Prioritizează lucrurile pe care le ai de făcut, pentru a nu începe săptămâna mai obosit ca de obicei.

Citește și:


Rac

Sâmbătă: Cineva îți pune bețe în roate, când credeai că totul se îndreaptă spre mai bine. Verifică totul pas cu pas, pentru a vedea ce nu este în regulă și ia măsuri unde este nevoie.

Duminică: Astăzi accepți o provocare la care în alte zile nici măcar nu te-ai gândi. Din când în când ai nevoie să ieși din ritmul tău și să faci ceva diferit.

Leu

Sâmbătă: Astăzi îți dorești să faci niște cumpărături, însă ar fi bine să fii mai atent la cheltuieli. Nu de alta, dar s-ar putea să ai nevoie de bani în perioada următoare.

Duminică: O ieșire în aer liber îți prinde bine. Strânge-i pe cei dragi și ieșiți undeva pentru câteva ore. Plimbarea aceasta îți va prinde foarte bine.

Fecioară
Sâmbătă: Discuțiile cu persoana iubită s-ar putea să îți strice ziua. Cu toate acestea, este mai bine să se întâmple acum, deoarece ai nevoie de niște răspunsuri.

Duminică: Primești o veste foarte bună duminică. Așteptai cu nerăbdare să afli aceste lucruri, iar această zi a venit și te va bucura enorm.

Balanță
Sâmbătă: Te simți exclus din grupul din care faci parte și nu înțelegi exact cu ce ai greșit. Analizează ce ai făcut în ultima vreme și vei afla unde trebuia să procedezi diferit.

Duminică: Vremea frumoasă de afară te face să te gândești din ce în ce mai serios la o vacanță. Ai ocazia să găsești o ofertă foarte bună.

Scorpion
Sâmbătă: Nu ai chef să faci nimic azi și nu ar trebui să îți faci griji, pentru că este absolut normal. Dacă ai avut o săptămână grea, atunci ar trebui să profiți de această zi.

Duminică: Te apuci să faci câteva schimbări în viața ta, fie că este vorba despre slujbă, de prieteni sau de viața personală.

Săgetător
Sâmbătă: Ascultă-ți instinctul astăzi, căci vei avea parte numai de surprize. Tu știi mai bine decât ceilalți ce este mai bine pentru tine.

Duminică: Prietenii te înconjoară astăzi și faceți planuri de ieșire în oraș sau în vacanță. Ai parte de o zi relaxantă și fără surprize.

Capricorn
Sâmbătă: O persoană vine astăzi cu o veste neplăcută, care îți schimbă complet ziua. Aveai planuri mari pentru weekend, dar totul pare năruit din această cauză.

Duminică: Starea de neputință continuă și duminică, dar vei găsi puterea să treci peste și să te simți mai bine, fără să îți mai faci griji.

Vărsător
Sâmbătă: Visezi cu ochii deschiși astăzi și te gândești cu multă bucurie la cei dragi, la lucrurile frumoase care urmează să se întâmple.

Duminică: Primești o vizită neașteptată astăzi, iar persoanele care vin la tine îți aduc un cadou pe care îl vei îndrăgi pentru mult timp.

Pești

Sâmbătă: Rămâi cu lucruri nerezolvate din timpul săptămânii și le termini astăzi, pentru că nu vrei să ai mai mult de lucru zilele următoare.

Duminică: Vorbești cu familia și ieșiți împreună în oraș, iar seara se anunță a fi una plină de surprize și de voie bună.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top