Connect with us
Horoscop de weekend 19 - 20 ianuarie 2019. Două zile de vis pentru 2 zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019. Două zile de vis pentru 2 zodii

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019. Totul merge de minune pentru două zodii, în timp ce alte două zodii nu vor avea parte de liniștea pe care o așteptau astăzi.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 BERBEC

Sâmbătă: Ai ajuns la capătul unui proiect şi poţi culege roadele, dar nu te grăbi să tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru că aţi lucrat mai mulţi umăr la umăr pentru această reuşită.

Duminică: Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 TAUR

Sâmbătă: În loc să stai şi să plângi că lucrurile au luat o întorsătură nefastă, adună-ţi mai bine forţele şi caută o soluţie adecvată pentru situația în care te afli.

Duminică: Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 GEMENI

Sâmbătă: Fii foarte atent la persoana care încearcă azi să ţi se bage pe sub piele cu linguşeli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru că urmăreşte să te inducă în eroare şi să se folosească de tine. Intenţiile sale sunt clar negative.

Duminică: Îţi vine o idee nouă în minte încât începi să-ţi pierzi interesul pentru alte acţiuni înainte de a le termina. Ar fi bine să duci la capăt ce ai început, ca să te poţi concentra mai apoi asupra noii direcţii.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 RAC

Sâmbătă: Este o zi de mare succes, orice ţi-ai pune în minte, ţi-ar ieşi de minune! Îndrăzneşte cât mai sus, nu te mulţumi cu lucruri mărunte, pentru că azi parcă te-ai afla sub o aripă protectoare ce te ajută să faci orice, oricât de dificil ar părea.

Duminică: Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 LEU

Sâmbătă: Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găseşti de fiecare dată partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese ca şi tine.

Duminică: Ai multe detalii la dispoziţie şi nu ştii cum să le aranjezi ca să aibă toate laolaltă un înţeles. Par complet diferite unele de altele, parcă s-ar bate cap în cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grăbi să elimini niciunul.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 FECIOARĂ

Sâmbătă: Nu ai o relaţie prea bună cu persoanele aflate la oarecare distanţă de tine, ori ca vârstă, ori ca nivel social. Ai impresia că ceilalţi nu te respectă și nu ascultă ce ai de spus.

Duminică: Nimereşti într-un mediu nu tocmai plăcut, în care planează emoţii negative, tristeţe, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio soluţie.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 BALANȚĂ

Sâmbătă: Odihnește-te cât mai mult astăzi, pentru că mâine te așteaptă o zi destul de grea. Vei avea nevoie de multă energie pentru a face față programului pus la punct de prieteni.

Duminică: Încearcă să nu te mai lași influențat de grijile materiale și încearcă să te concentrezi asupra celor dragi din jur. Familia te vrea aproape și vei ajunge să regreți mai târziu dacă pierzi anumite momente.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 SCORPION

Sâmbătă: Evenimentele care au loc în viața personală îți acaparează toată atenția și nu te mai interesează nimic altceva. Ai ajuns să ignore până și mesajele disperate pe care ți le trimite cineva de la job.

Duminică: Nu ești în apele tale și din această cauza o să te comporți mai ciudat cu cei din jur. Încearcă să ieși din starea cât mai repede, altfel riști să strici momente importante alături de cei dragi.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Stai cu ochii pe telefon toată ziua. Răspunsul pe care îl aștepți deja de prea mult timp o să vina astăzi. Din păcate, nu va fi ceea ce sperai. Asta te va obligă să faci niște schimbări de planuri.

Duminică: Oboseala își spune cuvântul și te bucuri la gândul că este weekend. Acum poți să te odihnești și să îți încarci bateriile.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 CAPRICORN

Sâmbătă: Dacă nu ești pe fază azi, vei avea parte de o dispută care ar putea dura ore în șir, cu o persoană foarte orgolioasă care refuză să recunoască atunci când greșește. Dacă vrei să scapi ușor, mai lasă de la tine…

Duminică: Ești plin de energie și vrei să-i implici pe toți în ceea ce faci. Fii mai temperat, să nu-i amețești pe cei din jur cu viteza ta. Un lucru e sigur: reușești să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Dimineața te trezești cam obosit și nu prea ești în formă, dar te pui pe picioare mai târziu când primești o veste minunată. Spre seară, încă o surpriză, de data asta din partea cuiva din familie.

Duminică: Reușești să achiziționezi un lucru la care visai de mult timp. Merită să sărbătorești asta așa că, profită de weekend și planifică o ieșire undeva în afara orașului sau măcar la un restaurant.

Horoscop de weekend 19 – 20 ianuarie 2019 PEȘTI

Sâmbătă: Reacționezi puternic la o veste primită și cei din jur te privesc speriați pentru că nu înțeleg ce se întâmplă. Ăsta e felul tău de a te bucura și, ce-i drept, nu-ți cunosc obiceiurile decât cei foarte apropiați.

Duminică: Ți se oferă șansa de a câștiga niște bani în plus, însă mai ai nevoie de ajutorul cuiva și nimeni nu pare interesat. Totuși, îți va fi alături cineva la care nici nu te-ai fi gândit.

Citește și: Horoscop săptămânal 21 – 27 ianuarie 2019. Ce aduce Luna Plină în Leu pentru zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top