Connect with us
Horoscop de weekend 8-9 iunie 2019

Horoscop

Horoscop de weekend 27 – 28 aprilie 2018. O zodie descoperă că un apropiat o trădează!

Horoscop de weekend 27 – 28 aprilie 2018. Ultimul weekend al lunii aprilie aduce o revelație foarte importantă pentru o zodie. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ sâmbăta și duminica.

Berbec:

Sâmbătă: Nu mai aștepta ajutor din alte părți și ia lucrurile pe cont propriu. Vei vedea că așa este cel mai bine și vei obține cele mai bune rezultate.

Duminică: Ai nevoie de o pauză și ce moment mai bun pentru o dulce relaxare decât această zi de duminică. Poți face o excursie scurtă, mai ales că vine vacanța de 1 mai.

Taur

Sâmbătă:  Ai mai mult timp pentru tine însuţi, pentru a analiza pe îndelete ceea ce-ţi doreşti cel mai mult de la luna care începe. Gândește-te cu grijă la ce ai de făcut în perioada următoare.

Duminică:  Sunt posibile unele tensiuni în relația de cuplu. Ar trebui să ai grijă la ce spui astăzi și vezi să nu îți rănești partenerul de viață cu vorbele și cu atitudinea ta.

Gemeni

Sâmbătă: Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Poate ar fi mai bine să schimbi abordarea.

Duminică: Ai parte de o zi foarte plăcută, în care nimeni și nimic nu pare să îți strice buna dispoziție. Bucură-te de o atmosferă liniștită care te poate umple de energie pozitivă pentru o nouă săptămână.

Rac

Sâmbătă: Este o zi de succes pentru tine, ai toate şansele să te remarci, să atragi asupra ta laude şi felicitări bine meritate, pentru că participi la un eveniment care îţi provoacă o imensă plăcere.

Duminică: Încearcă să privești mai mult partea bună a lucrurilor. În ultima vreme te-a cuprins o atitudine de pesimism de care ar trebui să scapi, pentru că nu te caracterizează deloc.

Leu

Sâmbătă: Mare atenţie la deciziile care privesc sumele de care dispui, pentru că există riscul de a te lăsa atras într-o capcană. Ai grijă și la cei care îi fac promisiuni legate de sume de bani.

Duminică: Dacă ai în ultima vreme neplăceri de ordin medical, ar fi bine să te duci cât mai repede la un doctor. Poate îți vor părea niște probleme minore, dar ține minte că nu e de joacă cu sănătatea, așa că nu risca!

Fecioară

Sâmbătă: Ieşi în lume, distrează-te, cunoaşte persoane noi, pentru că te vei simţi excelent numai în spaţii publice, în medii aglomerate unde nevoia ta de socializare şi comunicare este satisfăcută pe deplin.

Duminică: Simți că a venit momentul să faci unele schimbări în viața ta, pe care le-ai amânat de ceva vreme. Acum chiar este un moment oportun pentru așa ceva.

Balanță

Sâmbătă: Eşti un colaborator de nădejde care sare cu plăcere în ajutorul celorlalţi ori de câte ori este solicitat. Tocmai din acest motiv, astăzi vei fi căutat pentru a oferi ajutorul unui apropiat care trece printr-o perioadă de criză.

Duminică: Relația cu persoana iubită merge aproape perfect. Simți că în sfârșit ai găsit ceea ce căutai de multă vreme și că acum poți privi cu mai mult optimism spre viitor.

Scorpion

Sâmbătă: Rezultatele financiare nu sună deloc promiţător.  Banii continuă să îți dea bătăi de cap și nu crezi că ai putea să strângi niciodată cât să îți fie suficienți. Totuși, ține minte un lucru: banii nu aduc fericirea.

Duminică: O veste venită de undeva de la o cunoștință aflată la mare depărtare te binedispune. Este exact ce trebuia să auzi pentru a primi un plus de încredere.

Săgetător

Sâmbătă: Ai prea multe așteptări de la persoana iubită, ceri prea multe de la aceasta și pui o presiune nejustificată. Nu uita vorba: ce ție nu îți place, altuia nu-i face!

Duminică:

Este o zi prielnică pentru a vizita rudele pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme. Poți petrece azi mai mult timp de calitate în compania celor dragi.

Horoscop de weekend 27 – 28 aprilie 2018: Capricornii descoperă invidie și trădare

Capricorn

Sâmbătă: Simţi nevoia să povesteşti despre marile tale vise cuiva drag, şi e o plăcere să descoperi că îţi alimentează şi el visele. Este exact ce îți doreai să auzi astăzi.

Duminică: Te deranjează vorbele pe care le auzi azi de la o persoană pe care o credeai un foarte bun prieten. Descoperi o atitudine de invidie și trădare despre care nu ai fi bănuit că se ascunde în sufletul apropiatului tău.

Vărsător

Sâmbătă: Simți că nimic din ce faci astăzi nu îți iese. Începi să te descurajezi, dar nu ar trebui, pentru că este doar o stare trecătoare.

Duminică: Ai azi parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Gesturile de afecțiune pe care le primești au un efect benefic asupra ta și te fac să vezi viața cu alți ochi.

Pești

Sâmbătă: Ai mari rezerve că ceea ce visezi să atingi ar fi posibil, dar norocul tău e legat de prezenţa unei persoane din preajma ta care are rol binefăcător asupra ta.

Duminică: Ține minte că tot răul e spre bine, așa că chiar dacă ai în față un moment dificil, menține încrederea că vei reuși să treci cu brio peste el și că soarele va răsări apoi pe strada ta.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top