Connect with us

Știri

Horoscop de weekend 7-8 septembrie 2019! Persoana iubită e pe cale să plece

Horoscop de weekend 7-8 septembrie 2018. Va fi un weekend în care unele zodii vor avea noroc la bani. Alți nativi vor trebui să aibă o discuție cu persoana iubită.

Iată ce au pregătit astrele zodiilor:

Berbec

Sâmbătă: Priveşte viitorul cu alţi ochi. Vei vedea că lucrurile vor porni pe un făgaş mai bun dacă vei avea mai multă încredere în tine.

Duminică: Posibile neînțelegeri cu anumiți amici dar pe care nu trebuie să le pui la inimă. Uită puţin de probleme şi relaxează-te.

Taur

Sâmbătă: Lasă treaba, odihnește-te şi încearcă să pui pe primul loc relația cu partenerul de viață. L-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Duminică: S-ar putea să fii acuzat de ceva și să trebuiască să demonstrezi că nu ești vinovat. Nu te enerva şi spune lucrurilor pe nume.

Gemeni

Sâmbătă: Familia este foarte importantă pentru tine și o incluzi și pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor.

Duminică: Treci printr-o perioadă puţin mai dificilă din punct de vedere financiar. Însă totul se rezolvă dacă iei lucrurile încet. Poţi să mai faci economii ca să nu mai ajungi în astfel de situaţii.

Rac

Sâmbătă: Ai de luat o decizie importantă și îți este teamă ca nu cumva să iei o decizie greșită. Simți că toată lumea așteaptă părerea ta și acest lucru pune o presiune suplimentară pe tine.

Duminică: Dacă tot e duminică, te poți bucura de o zi de liniște în compania persoanei iubite. Nu te gândi la tot felul de probleme, ci dedică-te doar relaxării.

Leu

Sâmbătă: Te simți protejat de o aură divină și ai impresia că nimic rău nu ți se poate întâmpla. Bucură-te din plin de aceste momente frumoase.

Duminică: E momentul să te apuci de proiectul pe care îl ai în minte de ceva vreme. Tot ai amânat startul, dar nu mai poți amâna asta la nesfârșit.

Fecioară

Sâmbătă: Trebuie să mai iei din când în când o pauză, chiar dacă e frustrant să stai pe loc atunci când ești prins în ceva care îți acaparase atenția.

Duminică: Unele neînțelegeri în relația de cuplu îți bulversează puțin prima parte a zilei. Lucrurile se vor liniști spre seară.

Balanță

Sâmbătă: Încearcă să scapi de tensiunea care se adună brusc în tine ca aburul în oala sub presiune altfel decât printr-o explozie de furie.

Duminică: Se anunță o zi foarte bună din punct de vedere financiar. Poți primi un ajutor nesperat din partea unor rude sau apropiați.

Scorpion

Sâmbătă: E ziua în care poate începe o nouă etapă, și încă una excelentă, plină de veselie, cretivitate, reușite.

Duminică: Nu ești chiar în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiați care simt ce se petrece cu tine și te susțin din umbra cu încurajări și vorbe bune.

Horoscop de weekend 7 – 8septembrie 2018. Săgetătorii trebuie să aibă grijă

Săgetător

Sâmbătă: Păziți-vă conturile, portofelele, buzunarele. Nu e momentul să împrumutați bani și nici să bateți palma pentru vreo afacere nouă cu prieteni.

Duminică: Nu renunța la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect așa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat și concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă.

Capricorn

Sâmbătă: Norocul e de partea ta astăzi, așa că poți mâna pe o sumă de bani care îți va fi de mare ajutor.

Duminică: Simți cum un ghimpe de gelozie te împunge…sau poate au sentimentul că există cineva care te vorbește pe la spate.

Vărsător

Sâmbătă: Te simți fără vlagă și ai sta toată ziua în pat, așa că ar fi bine să îți asculți instinctul, pentru că te așteaptă câteva zile solicitante și trebuie să ai toată energia necesară pentru a le duce la capăt.

Duminică: Ai nevoie să fii alături de cei dragi, să te sfătuiești cu ei și vorbiți despre evenimentele importante din viața voastră care urmează.

Pești

Sâmbătă: Folosește-ți abilitățile pentru a cuceri pe cineva astăzi, pentru că nimeni nu poate rezista prea mult timp farmecului tău. Te vei simți extrem de bine.

Duminică: Ai nevoie de câteva lămuriri din partea partenerului tău, așa că este momentul să vă deschideți sincer sufletul unul în fața celuilalt și să comunicați tot ce vă deranjează.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top