Connect with us
Horoscop de weekend 9 - 10 decembrie 2017 - Vești neașteptate pentru 2 nativi și surprize plăcute pentru 3 zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 9 – 10 decembrie 2017 – Vești neașteptate pentru 2 nativi și surprize plăcute pentru 3 zodii

Horoscopul de weekend pentru perioada, 9-10 decembrie 2017 aduce vești extrem de bune pentru 3 zodii, avantajate de trigonul dintre Soare și Uranus.

Aspectele astrale din acest weekend sunt aducătoare de schimbări pentru fiecare nativ, influențând viața zodiilor.

Citește aici: Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscop de weekend 9 – 10 decembrie 2017

Aspectele astrale din acest weekend sunt extrem de favorabile zodiilor, trebuie doar să fie atente la ce semnale primesc de la planete și totul va decurge nesperat de bine.

Berbec – Marte te provoacă la schimbări radicale

Sâmbătă: Mercur retrograd produce deja dezastre și nu se întâmplă asta doar în semnul tău, ci afectează în general toate zodiile. Ție îți aduce însă o sensibilitate aparte în 9 decembrie, când ești extrem de irascibil. Ai grijă pe cine alegi să îți „descarci” nervii.

Duminică: Planeta Marte intră în Scorpion, iar acest lucru îți aduce ție mari oportunități, dar și extrem de multe provocări. Ai grijă la persoanele dragi este posibil să afli vești proaste, de asemenea nu neglija starea ta de sănătate.

Taur – de azi până în ianuarie Marte te ajută să clarifici situații

Sâmbătă: Vei lua decizii foarte ușor în această zi, indiferent de situația cu care te confrunți. De altfel de astăzi și până în ianuarie vei vedea lucrurile foarte clar și ai succes în orice acțiuni intreprinzi.

Duminică: Te hotăraști că este cazul să schimbi macazul profesional și ești foarte aproape să începi pe cont propriu.

Gemeni – Ori la bal, ori la spital

Sâmbătă: De multă vreme îți tot propui două zile pentru tine și cei din jurul tău. Începe de astăzi! Din 9 și 10 decembrie casa familiei și a relațiilor este foarte bine aspectată, așadar profită și relaxează-te împreună cu cei dragi.

Duminică: Ai avut o perioadă foarte aglomerată, astăzi simți că bateriile tale sunt complet descărcate. După cum ți-am spus deja, e cazul să lași puțin treburile care te obosesc departe și să ai grijă de starea ta de sănătate, dar și cea psihică.

Rac – Dă frâu liber emoțiilor!

Sâmbătă: Marte ajunge în scorpion astăzi, iar ție această mișcare a planetei îți va aduce un plus de energie erotică. Profită de clipele trăite alături de partenerul tău. Pentru cei singuri, este foarte posibil ca astăzi să ai chef de o aventură sau sa îți dorești experimentarea dorințelor sexuale.

Duminică: Surprizele și schimbările dau buzna peste tine astăzi, iar această situație poate persista până pe 23 decembrie cât Mercur este retrograd. Uită-te de două ori atunci când semnezi ceva și analizează mai bine deciziile pe care vrei să le iei.

Leu – comunicarea este cuvântul care îți va patrona sfârșitul de săptămână

SâmbătăTe bucuri de o perioadă bună, în care relația cu partenerul merge foarte bine. Comunicarea este cheia spre înțelegere.

Duminică: Tocmai ai aflat că au intervenit modificări în programul tău la locul de muncă. Nu dispera, ci încearcă să soliciți ajutor dacă simți că nu te descurci.

Fecioară – „banii ochiul dracului”

Sâmbătă: Nu mai pune la suflet toate discuțiile și atacurile care vin din partea anumitor persoane. Detașează-te și bucură-te de momentele frumoase petrecute cu familia.

Duminică: Există posibilitatea să aveți discuții cu partenerul de viață din cauza banilor. Păstrează calmul și nu pune paie pe foc dacă știi că are dreptate.

Balanță – Atmosfera sărbătorilor pare să te cuprindă

Sâmbătă: Spiritul sărbătorilor te cuprinde, ești plin de idei și ai o atitudine extrem de pozitivă. De profitat vor avea cei din jur care se bucură de starea ta și te susțin în toate demersurile.

Duminică: Chiar dacă stai bine din punct de vedere financiar încearcă să nu exagerezi cu cumpărăturile.

Scorpion – Atenție! Exagerările tale pot afecta starea ta sau a celor din jur

Sâmbătă: Ești orgolios din fire și plin de încredere în tine, însă nu exagera. Există situații în care trebuie să ții cont de părerea partenerului de viață sau a colegilor.

Duminică: O vizită surpriză din partea rudelor vă fac duminica mai frumosă. Bucurați-vă de momentele petrecute cu familia, pentru că nu se întâmplă des.

Săgetător – Supărările ies la suprafață!

Sâmbătă: Ai prea multe așteptări de la cei din jur. Așa cum și tu obișnuiești să critici oameni fără motiv și ei te vor judeca.

Duminică: Este posibil ca astăzi să aveți o discuție cu partenerul de viață. Pe fondul unor nemulțumiri, puteți primi câteva reproșuri. În schimb, situația se poate rezolva cu calm.

Capricorn – Nu uita să calculezi rațional lucrurile, doar știi că asta te caracterizează!

Sâmbătă: Lucruile se așază atât de bine încât și tu te întrebi cum e posibil ca toate să se potrivească atât de bine. Nu exploata, însă, această situație!

Duminică: În prima parte a zilei este posibil să fiți nevoit să vă amânați planurile. Un membru al familie are nevoie de ajutor și se bazează pe tine.

Vărsător – Ia-o mai ușor!

Sâmbătă: Ai tendința să te ridici cu pretenții. În unele cazuri nu este un lucru rău să ridici stacheta sus, însă în unele situații este imposibil să fie atinse cererile tale.

Duminică: Vei fi răsplătit pentru seriozitatea cu care tratezi sarcinile la muncă. Nu îți lua lumea în cap, ci dimpotrivă arăta că poți mai mult.

Pești – E cazul să fii atent și la persoana iubită!

Sâmbătă:Atitudinea pozitivă și entuziasmul din această zi vor fi arma perfectă pentru punerea în practică a mai multor idei.

Duminică: Vă recomandăm să petreceți mai mult timp cu persoana iubită. Poate chiar reușiți să o surprindeți.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top