Connect with us
Horoscop de weekend 9-10 februarie 2020. Norocul este colosal pentru o zodie

Știri

Horoscop de weekend 9-10 februarie 2020. Norocul este colosal pentru o zodie

Urmează un weekend liniștit, în car eunii nativi își vor găsi inspirația. Alții vor avea mici probleme de comunicare, însă totul se va rezolva cu bine. În weekendul acesta nu este bine să faceți planuri mărețe de viitor, ci doar să vă odihniți și să vă analizați aspectele din viață care vă dau bătăi de cap. Nici cheltuielile prea mari nu sunt bine venite în această perioadă.

Horoscop de weekend pentru toate zodiile

Berbec

Lasă reproșurile deoparte, mai ales dacă sunt țintite asupra persoanei iubite. Asta nu va duce la nimic bun. Ai tendința de a fi arogant și nu faci eforturi să îi asculți pe cei de lângă tine.

Taur

Ai impresia că nu poți să te ajungi cu banii. Începi să regreți unele cheltuieli făcute și te gândești cum să faci să economisești cât mai mult.

Gemeni

Te dedici prietenilor și pui problemele lor mai presus de problemele tale. Dai dovadă de un altruism ieșit din comun și te simți bine făcând acest lucru. Totuși, nu trebuie să uiți nici de propria persoană așa că ia-ți timpul necesar să te relaxezi.

Rac

Trebuie să acorzi mai multă atenție unei persoane din familie cu care, este posibil, să ai un mci conflict. Cel mai indicat este să lași de la tine de data asta și să privești lucrurile cu mai multă detașare.

 Leu

Gândirea negativă nu te lasă să îți pui toate planurile de viitor în practică. Poate ar trebui să vezi și jumătatea plină a paharului și să nu te blochezi doar la aspectele mai puțin frumoase.

Fecioară

Te așteaptă șanse foarte mari de a primi o sumă semnificativă de bani. Cu toate acestea, ar fi bine să nu te duci să îi cheltuiești cu prima ocazie. Învață să faci și unele economii.

Balanță

Este indicat să asculți și de sfaturile celor mai în vârstă decât tine, mai ales dacă dai de o situație cu care nu te-ai mai confruntat până acum. Rămâi cu picioarele pe pământ și totul se va rezolva cu bine, atunci când te aștepți mai puțin.

Zile grele pentru Scorpioni

Scorpion

Ai tendința de a te demoraliza, după ce nu ți s-a îndeplinit o dorință. Nu te lăsa copleșit de sentimente negative, ci mentine-ți optimismul.

Săgetător

În sfârșit se temină problemă cu banii și te simți mult mai liniștit. Deși au trecut relele de pe plan financiar, ar trebui să te concentrezi și asupra sănătății.  Nu vrei să te trezești cu o problemă de ordin medical în prag de primăvară.

Capricorn

Primești o veste bună primită de la un prieten care îți face ziua mai frumoasă. Spre seară, este posibil să primești o vizită a unei rude.

Vărsător

E momentul perfect să finalizezi un proiect care ți-a consumat rezerve mari de energie și timp. Ai investit tot ce a fost posibil în acest proiect, iar acum zâmbești pentru că tot ce a fost mai greu s-a terminat.

Pești

Ar trebui să nu te mai stresezi gândindu-te la ce au alții și ce nu ai tu. Ar trebui să înveți să te simți bine în pielea ta și să nu mai faci comparații inutile cu alte persoane.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top