Connect with us
Horoscop de weekend 9 - 10 martie 2019. Cum ne schimbă viaţa luna din Săgetător

Horoscop

Horoscop de weekend 9 – 10 martie 2019. Cum ne schimbă viaţa luna din Săgetător

Horoscop de weekend 9 – 10 martie 2019. Vremea de afară aduce căldura în suflete multor nativi. 

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambătă: E o atmosferă de sărbătoare, petreci o zi frumoasă cu familia. Îi propui partenerului tău să mergeți într-o minivacanță pentru că îţi doreşti să stai numai cu el

Duminică: Astăzi este o zi de relaxare. Vrei să mergi la un SPA şi probabil stabileşti să facă asta cu cea mai buna prietenă.

Taur

Sambătă: Eşti supărat pentru că te-ai certat cu unul dintre părinţi. Dar, cum zice o vorbă din popor, fă tu primul pas spre împacare.

Duminică: Treci printr-o perioadă puţin mai dificilă din punct de vedere financiar. Însă totul se rezolvă dacă iei lucrurile încet. Poţi să mai faci economii ca să nu mai ajungi în astfel de situaţii.

Gemeni

Sambătă: Priveşte viitorul cu alţi ochi. Vei vedea că lucrurile vor porni pe un făgaş mai bun dacă vei avea mai multă încredere în tine.

Duminică: Posibile neînțelegeri cu anumiți amici dar pe care nu trebuie să le pui la inimă. Uită puţin de probleme şi relaxează-te.

Rac

Sambătă: Vei negocia un contract cu partenerii de afaceri. Vei ieși în avantaj dacă vei ştii cum să te vinzi şi ce să le ceri partenerilor.

Duminică: S-ar putea să te cerți cu o persoană apropiată şi vei fi puţin cam supărat. Evită totuşi stările de nervozitate.

Leu

Sambătă: Nu vrei decât să te distrezi. Ai șanse să găsești un partener, dacă ești mult mai deschis unei relații.

Duminică: Astăzi este despre tine şi familia ta. Posibil să mergeţi la un restaurant unde să povestiţi ce s-a mai întâmplat în ultima perioada.

Horoscop de weekend 9 – 10 martie 2019

Fecioară

Sambătă: Lasă treaba, odihnește-te şi încearcă să pui pe primul loc relația cu partenerul de viață. L-ai cam neglijat în ultima perioadă.

Duminică: S-ar putea să fii acuzată de ceva și să trebuiască să demonstrezi că nu ești vinovat. Nu te enerva şi spune lucrurilor pe nume.

Balantă

Sambătă: Este primul weekend cu adevărat de primăvară. Ieşi în parc şi profită din plin de această. Mâine nu se ştie ce se întâmplă.

Duminică: Este indicat să eviti persoanele agitate. Pentru tine este o zi de meditaţie, vei reflecta foarte multa la ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Scorpion

Sambătă: Îți susții cu toată tăria convingerile și nu cedezi cu niciun preț, chiar cu riscul de a rămâne fără prieteni.

Duminică: Ai o zi frumoasă, te simți bine alături de prietenii. S-ar putea să primești un mic cadou.

Săgetător

Sambătă: Nu ai chef de nimic și s-ar putea să încurci lucrurile. E de preferat să stai acasă şi să nu intri în cont cu alte persoane.

Duminică: S-ar putea să afli ceva ce nu o să-ți convină în legătură cu partenerul tău. E posibil să urmeze niște schimbări.

Horoscop de weekend 9 – 10 martie 2019

Capricorn

Sambătă: Familia este foarte importantă pentru tine și o incluzi și pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor.

Duminică: Astăzi te decizi să ieşi din oraş. Vei face o mică escapadă cum doar ţie îţi place.

Vărsător

Sambătă: Ai început de mult un proiect pe care trebuie să-l schimbi. Ești foarte stresat și muncești în acest weekend.

Duminică: Nu sta acasă într-o astfel de zi, pentru că cele mai bune lucruri se vor petrece în afara propriului cămin.

Pești

Sambătă: Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat.

Duminică: E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top