Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Berbec. Esti plin de idei creative

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – BERBEC. Creșteri semnificative la bunăstare

Horoscop iunie 2019 Minerva Berbec. Luna poate începe cu discuții interesante și poate realizări dificile, dar este important să te concentrezi pe imaginea de ansamblu și să săpi mai adânc pentru valoarea de sine și alte valori intangibile.

Pe 3 iunie, luna nouă în semnul tău marchează un nou ciclu de angajamente în viața de familie. Vei urmri să crești bunăstarea fizică, materială și emoțională a acesteia. Cu alegeri conștiente, poți face corecții din mers, care îți va permite să transformi ceva și să stabilizezi o situație financiară și / sau familială.

Până pe 8 iunie, Venus este în Taur, apoi trece în Gemeni în timp ce Marte va intra în Rac, înainte de 1 iulie, atrăgând atenția asupra problemelor de acasă – proprietăți, securitate și viața de familie. Din punct de vedere financiar și emoțional, ești într-o poziție confortabilă și ai sprijin. Încearcă să depășești starea de nesiguranță interioară. Doar tu o poți face.

Pe 18 iunie, Luna Plină are loc în Capricorn și îți oferă șansa de a reevalua unele angajamente financiare și personale importante. Rămâi fidel valorilor tale, dar eliberează-te de luptele pentru putere și poți fi plăcut surprins.

22 iunie, Soarele intră în Rac dar pe 17 iunie conjuncția dintre Marte și Mercur și opoziția cu conjuncția Saturn – Pluto îți amintesc că adevărul te va elibera.

După o anumită confuzie, luna se încheie într-o notă solidă. Cunoaște-ți limitele, dar nu-ți fie frică să ai vise mărețe.

Horoscop iunie 2019 Minerva Berbec Relațional

 Ai atâtea opțiuni romantice dar din care nu poți alege decât una. Sextilul dintre Venus și conjuncția Nodul Nord – Junona de pe 4 iunie aduce însă o doză de încredere de care probabil că aveai nevoie.

Din fericire, poți să te bazezi pe energia de purificare mentală și sexuală adusă de conjuncția Mercur-Marte din 17 iunie și care te va ajuta să iei deciziile corecte!

Mercur în Rac, se află în unul dintre semnele care îl mai ponderează, deci flirtezi din greu. Cel mai bun meci acum este cu cineva cel puțin egal intelectual cu tine și care te poate provoca mental.

Horoscop iunie 2019 Minerva Berbec Profesional

 Cea mai bună modalitate de a-ți mări veniturile este să radiezi prosperitate oriunde mergi. În sau în jurul lui 3 iunie, luna nouă te va duce spre un loc de muncă care să necesitate capacitatea ta creativă. Acceptă-l.

În schimb, nu te înfuria pe cineva din social media pe 10 iunie sau reputația profesională ți-ar putea fi umbrită din greu. 15 iunie îți poate aduce munca de acasă. Vei fi mult mai productiv când stai departe de birou. Dacă ești  propriul tău angajat, este un moment bun pentru a-ți îmbunătăți spațiul de lucru.

Horoscop iunie 2019 Minerva Berbec Financiar

Vei avea multe de rezolvat luna aceasta și cea mai mare parte din timp te vei ocupa de bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât de puțin poți scăpa de cheltuieli fără a compromite compania sau propriul card.

Dacă sunteți în căutarea unui nou mod de a vorbi despre afacerea ta, nu te îndepărta de site-urile de profil și nici de rețele sociale; ele sunt publicitate gratuită pentru tine. Evită sămanipulezi sume mari cash sau alte scheme de profit. Stii ca aceste metode nu functioneaza niciodata asa cum ar trebui sa faca si nu vrei să rămâi cu un fals sentiment de securitate doar pentru că îți face asta plăcere.

Horoscop iunie 2019 Minerva Berbec Sănătate

 Nu te întoarce la vechile obiceiuri, ci continuați să fii atent la sănătate. Știi deja ce funcționează cel mai bine pentru tine, așa că este timpul să îți pui cunoștințele în acțiune.

Concentrarea din această lună asupra semnului Gemeni și Rac te încurajează să încetinești și să te bucuri de viață. După ritmul mai rapid al lunii trecute, Universul te îndeamnă acum să te relaxezi, să vă îngrijești și să dai corpului și minții dragostea și grija de care au nevoie pentru a rămâne sănătos și puternic.

Luna nouă din 3 iunie te încurajează să faceți un pas înainte în direcția unei sănătăți mai bune. Luna plină din 18 iunie poate fi o oportunitate pentru o scurtă detoxifiere de două sau trei zile cu salate și sucuri care te pot face să te simți plin de vitalitate și refăcut.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top