Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - LEU. Succes fantastic pe toate planurile

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – LEU. Succes fantastic pe toate planurile

Horoscop iunie 2019 Minerva  Leu. Orizonturile tale se lărgesc pe măsură ce intri în luna iunie. Uranus din Taur unde a intrat în martie, îți va deschide noi porți profesionale. Și o nouă lună în Gemeni pe 3 iunie marchează debutul unui ciclu nou și a unei faze rofesionale de șapte ani în care poți avea realizări nesperate în domeniul în care activezi. Munca îți este recunoscută și constați și tu că atuci când vrei ceva, nu există limite. Dar nu uita că numai sinceritatea precede adevărata consacrare.

Pe 9 iunie, Venus intră în Gemeni, iar Marte își continuă drumul prin Rac, acest schimb de energie, devenind la un moment dat obositoare dacă nu știi să le gestionezi. Apar noi oportunități profesionale, dar mai întâi trebuie să recunosc că ai o teamă inconștientă față de eșec – și poate chiar și de succes – dar leții în tine. Nu uita că poți face alegeri conștiente.

Pe 17 iunie, luna plină din Săgetător evidențiază o situație familială sau internă ori o chestiune care își consoidează sentimentul de securitate. Pot apărea și evoluții bruște a unei situații profesionale. Ridică-te mai sus de nesiguranța interioară și acceptă provocarea.

Pe 22 iunie, Soarele intră în Rac și iar pe 25 iunie începe să se prefigureze conjuncția dintre Mercur și Marte care vor trece împreunăîn Leu pe 28 iunie. O conversație cu un prieten ți-ar putea oferi informațiile pe care le aștepți de ceva vreme. Acum ai tot ce este nevoie.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Leu Relațional

Comunicați. Ești plin de compasiune și dăruieti în timpul sextilului dintre Soarelui și Neptun de pe 3 iunie și ești foarte receptiv la sugestiile celor din jur. Fii fericit să mergi cu fluxul, mai ales atunci când persoana pe care o urmărești este atractivă.

Soarele,stăpânul tău planetar, se mută în Rac pe 21 iunie și îți va aduce veselie și flexibilitate, astfel că întâlnirile tale vor fi ocazionale și active. Va fi singura dată când nu vei dori să stai în fața televizorului. Vrei să ieși în lume și să vezi ce se întâmplă!

Tot în Rac și laaceeași dată are loc o conjuncție Marte – Mercur, care evidențiază viziunea pe termen lung. Ai fost prea stabil în drumurile tale din ultima vreme? Dacă lași un fost/fostă să vorbească fără întrerupere, este posibilă ruperea legăturii.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Leu Profesional

 O oportunitate captivantă în ce privește cariera ar putea fi disponibilă la începutul lunii iunie. Nu numai că salariul va fi impresionant, dar și beneficiile vor fi remarcabile. Dă-ți acceptul pentru ea imediat după luna nouă din 3 iunie.

Fii dispus să înveți toate dedesubturile unei industrii încă de la început. Lasă-l pe un coleg să-ți arate ce ai de făcut. Când înțelegeți despre ce este vorba, vei deveni un manager eficient. De asemenea, nu te vei face de râs pentru ordinele care nu pot fi urmate.

Luna plină din 17 iunie face dificilă controlarea emoțiilor. Nu spune nimic din ce ai putea regreta mai târziu.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Leu Financiar

 Viziunea ta financiară este practică; știi ce rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi repede rezultate tangibile. Oamenii din jurul tău știu că faci lucruri pentru eficientiza munca rapid și este posibil să aibă legătura cu autoritatea ta maimult decât crezi. Nu este nimic dacă îți faci griji, deși, toate eforturile tale sunt susceptibile de a fi ca un duș cu laude și bani pentru performanța atinsă. Fie că o cauți sau nu, o anumită responsabilitate poate veni împreună cu această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează afacerea, deși unii ar prefera să nu se ocupe de mai mult acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi financiar mai departe decât ești, trebuie să fii mai dispus să dai mai mult decât să primești.

Horoscop iunie 2019 Minerva  Leu Sănătate

Conjuncția Saturn – Pluto vor rămâne în sectorul tău de sănătate încă o vreme, motiv pentru care s-ar putea să iei acest domeniu mult mai în serios. Încercă să nu transformi aceste eforturi în ceva prea greu de dus, mai ales dacă te tentează să adopți un regim de viață mai intens.

Cu ambele planete retrograde în sectorul sănătății, ar fi mai util să încetești puțin și să consolidezi progresele pe care le-ai făcut deja. Momentul de forță încă nu a sosit. S-ar putea să îți placă întâlnirea cu persoane care îți împărtășesc ideile legate de sănătate care vor fi un sprijin puternic a ceva care merită cultivat.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top