Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele care se îndrăgostesc sunt tentate să transforme, rapid, o simplă idilă într-o serioasă relație de iubire.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Balanță pune accent pe carieră, dar și pe relațiile nativilor cu familia și anunță, pentru ultima parte a lunii, succes în proiecte creative sau noroc în iubire.

Totodată, le avertizează pe Balanțe că pot rata oportunități importante dacă amână luarea unor decizii necesare.

Deciziile vor fi necesare mai ales în plan profesional, pentru că Luna Plină din data de 2 ianuarie va avea loc în zodia Rac și în sectorul Carierei din astrograma lor.

Marte, aflat în Casa Banilor le va cere să acționeze și să valorifice oportunitățile apărute sau să „provoace” ocazii de afirmare și de colaborare, în timp ce Neptun, aflat în casa Profesiei, le va amplifica sensibilitatea și intuiția.

În 11 ianuarie, Mercur, planeta Comunicării, va intra în zodia Capricorn și în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor, favorizând comunicarea acestora cu rudele și călătoriile în locurile copilăriei sau în locuri cu semnificație specială pentru nativi.

De asemenea, Mercur în Capricorn va favoriza afacerile cu terenuri și case, ori va accentua interesul nativilor pentru o nouă locuință.

Cu vești sau schimbări în acest sector va veni Luna Nouă din data de 17 ianuarie. La momentul de Lună Nouă, Balanțele vor avea în sectorul Casei și familiei Soarele și Luna, alături de Saturn (planeta Responsabilității), Pluton (planeta Transformării), Mercur (planeta Comunicării și afacerilor) și Venus (Micul Benefic din astrologie).

A doua zi, Venus va intra in zodia Vărsător, unde va fi urmata, în 20 ianuarie, de Soare. Iar Soarele și planeta Venus vor aduce noroc și armonie în casa Iubirii din astrograma Balanțelor.

Din acest motiv, Balantele singure s-ar putea îndrăgosti și, cum Uranus (planeta Surprizelor) se află, încă, în sectorul Relațiilor din astrograma lor, ar putea fi tentate să”ardă etapele” în amor și să transforme, foarte rapid, o idilă, într-o relație serioasă.

Pentru Balanțele care au, deja, o relație, Soarele și Venus vor aduce mai multă armonie și, în multe cupluri, vor accentua dorința de a avea (încă) un copil.

Ianuarie se va încheia cu Luna Plină și eclipsa din zodia Leu, care poate provoca schimbări în cercul de prieteni sau poate îndrepta atenția Balanțelor spre proiectele online.

Pentru unii nativi, eclipsa din 31 ianuarie va aduce noi obiective pe termen lung, iar Marte aflat în Sagetator (din 26 ianuarie) va grăbi transformarea lor în realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top