Connect with us
Horoscop lunar ianuarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop lunar ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii trebuie să își acorde mai mult timp și mai multă atenție și să lupte mai mult pentru interesele proprii.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Rac le recomandă nativilor să își schimbe atitudinea față de cei din jur și, fără a renunța la sensibilitate sau generozitate, să își acorde mai mult timp și mai multă atenție și să lupte mai mult pentru interesele și dorințele proprii.

Toate acestea sunt cerute de Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie care va avea loc în zodia Rac. Va fi un eveniment extraordinar pentru Raci deoarece ei sunt patronați chiar de Lună.

Pentru nativi, această Lună Plină poate aduce o schimbare de look sau o schimbare mai profundă, care va viza stilul de viață, relația cu ceilalți, atitudinea față de succes ori față de tot ceea ce definește responsabilitatea în familie sau la locul de muncă.

Accentul pe responsabilitate este pus și de prezența planetei Saturn (planeta Responsabilității) în casa Parteneriatelor din astrograma Racilor, alături de Pluton, planeta Transformării.

Iar Luna Nouă din data de 17 ianuarie va avea loc în același sector și va aduce un nou start în relația de cuplu actuală sau o nouă relație, noi colaborări sau noi coordonate în afaceri și parteneriate existente.

Deosebit de important este faptul că, la momentul de Lună Nouă, Racii vor avea în sectorul Relațiilor Soarele și Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității), Venus (Micul Benefic din astrologie) și Mercur (planeta Comunicării). Totul se poate schimba în bine!

A doua zi, Venus va intra în Vărsător, zodie în care, în 20 ianuarie, va ajunge și Soarele. Pentru Raci, va urma o perioadă de maximă implicare în relația de suflet sau de succes în proiectele pe care nativii le derulează cu pasiune. Din acest motiv, un hobby sau o afacere derulată împreună cu persoana iubită pot deveni afaceri de mare succes.

În 26 ianuarie, Marte, planeta Acțiunii,va ajunge în sectorul Profesiei, amplificând ambiția nativilor și aducând mai multe oportunități.

Iar Luna Plină și eclipsa din data de 31 ianuarie vor pune accent pe câștigurile  financiare, pentru că vor avea loc în casa Banilor din astrograma nativilor Rac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top