Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Gemeni

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Gemeni. Ai grijă la dezechilibre

Gemeni martie Minerva 2019 – Venus şi Mercur vor forma cuplul unor circumstanțe extraordinare, care, în perspectivă, vor fi o prioritate înaltă. În primul rând trebuie să aibă încredere în sentimentele lor.

Ei bine, o clarificare importantă – sentimentele lor şi nu instinctul. Cele mai importante evenimente vor avea loc în domeniul vieții private, cu precizarea de a nu lăsa sfera muncii nesupravegheată. Un al doilea aspect cheie al acestei perioade – să încerce să îşi distribuie timpul, eforturile și nervii strategic între diferitele aspecte ale vieții lor.

De îndată ce vor permite un dezechilibru cât de mic va fi ușor de remarcat şi totul ar putea merge prost. Cu toate acestea, nu va deveni o mare problemă deoarece au pe cineva pe care să se bazeze.

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Gemeni

Competențele în comunicare reprezintă unul dintre principalele lor puncte forte pe care le vor avea la îndemână. În schimb, să nu forţeze nota pentru a impresiona, dar nici să nu facă jocul altcuiva după reguli necunoscute. Rămânând cei care sunt, fac totul mai ușor și mai productiv. Probabil că vor fi nevoiţi să facă față dilemei, ce să aleagă și va fi legată nu numai de ei însuşi, ci și de cineva din preajma lor imediată. Este suficient să acorde o sufcientă atenție, asta nu înseamnă să o trasforme în obsesie. Deși majoritatea anului timpul va decurge lent, în martie va avea o valoare supremă pentru ei.

Horoscop Minerva toate zodiile

De exemplu, merită să acționeze cât mai repede posibil legat de cariera lor. Este puțin probabil ca cineva să îi grăbească, dar vor înțelege repede că este mai bine să acționeze rapid, fiind mai benefic pentru ei decât pentru altcineva.

În ansamblu, este deosebit de important să privească totul din punct de vedere obiectiv, fără o singură urmă de implicații romantice. Într-o măsură mare, este aplicabilă Gemenilor care intenționează să înceapă o afacere.

Este, de asemenea, aplicabil şi acelor antreprenori care intenționează să-și extindă afacerile. Astrele îi sfătuiesc să rămână prudenți! Pot atinge înălțimi de neimaginat, dar nu merită să îşi forţeze mușchii. Supraestimarea proprie le poate juca feste urâte dacă nu îşi vor revizui perspectivele, noroc că au spațiu pentru anumite manevre.

Cei care lucrează pe cont propriu se vor poticni în noile oportunități, neştiind ce să aleagă. Să aibă răbdare şi să analizeze. Să nu le fie teamă să îşi folosească talentele, ci să se asigure că au grijă dacă doresc să îşi mărească viitoarele intrări de numerar.

Timpul este perfect pentru a analiza orice, dacă au posibilitatea să o facă, pentru că nu le va lua prea mult timp să analizeze câteva momente deosebit de importante. Potențialii lor parteneri vor înțelege, nu trebuie decât să fie atenţi. Oricum, Mercur nu le va permite să facă greșeli mari, deși ar trebui să încerce să îşi ia o serie de măsuri de precauţie. Această perioadă se poate dovedi memorabilă dacă încercă se străduiesc mai mult.

Viaţa sentimentală s-ar putea dovedi nu prea dinamică, dar cu siguranță vor fi martori la evenimente semnificative. Relațiile lor ar putea suferi o criză majoră. Dar aici noțiunea de criză va avea câteva trăsături specifice. Pot pune la îndoială vechile dar şi noile relații. Atunci când îşi pun aceste întrebări să-şi facă timp și să pună totul cap la cap, altfel pot regreta după.

Pe de altă parte, acordați o atenție deosebită și încercați să definiți sursa acestei dileme. Dacă problema are legătură cu interesul vostru pentru dragoste, nu este înfricoșător.

În realitate, chiar dacă nu este înfricoșător dar cineva gândește prea mult, apar unele probleme imaginare, care puțin probabil, să se transforme în unele reale. Să încerce să fie diplomaţi, inteligenţi și deschişi. S-ar putea să fie nevoie să îşi pună la muncă talentul nativ, ca să rezolve totul singur.

Dacă stelele s-ar îndoi, şi numai o clipă de ei, nu le-ar da sfaturi. Să-şi amintească acest lucru ori de câte ori li se întâmplă să ceară prea mult de la ei. Sincer, este o situație excepțională, dar una destul de rară şi pe termen scurt.

În general, martie se va dovedi a fi o perioadă interesantă din viața lor. Cei singuri s-ar putea implica în relații noi, în timp ce alţii care nu au probleme de acest fel, își vor promova cu ușurință relațiile la un nou nivel.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top