Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Leu

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Leu – Comunicare excelentă

Leu – Martie 2019 Minerva ar putea fi o lună puțin cam ambiguă pentru Leu, deși protecția Soarelui și a lui Pluto favorizează numai tendințele pozitive.

Oricum, unele situații care au loc în această etapă ar putea ridica multe întrebări. Toate acestea sunt solvabile, deci să nu se streseze prea mult.

În general, se recomandă să renunțe la toate emoțiile puternice: este mai bine ca să îşi poată evalua în mod clar abilitățile, în special cele financiare. Există o mare șansă de a face această lună să lucreze pentru ei şi în consecinţă, foarte productivă, nu trebuie decât să aleagă perioada în care să acţioneze.

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Leu

Este suficient să apeleze la câteva argumente logice, foarte comune, și să nu aibă încredere în nimic din ce i se spune. În plus, să încerce să seabţină de la diverse cheltuieli financiare excesive. Perioada nu este cea mai bună pentru cheltuielile financiare. În schimb, în ceea ce privește intrările financiare, pot conta pe ceva curios.

Să nu se repeadă să inițieze schimbări în mediul înconjurător. Vor reuși și ar trebui să creadă mai mult în ei. În caz contrar, astrele nu îi vor ajuta.

Horoscop Minerva toate zodiile

Perioada este suficient de bună pentru rezolvarea unor probleme de familie. Dar să nu intre direct în detalii – răspunsurile emoționale excesive ar putea influența relația într-un mod negativ. Practic, ca de obicei, să încerce să aleagă între posibilitate și necesitate. Într-adevăr, vor avea foarte multe oportunități.

Din perspectiva situației financiare, martie se poate dovedi a fi destul de interesantă. Pe deoparte, datorită situației astrale relativ benefice, vor exista anumite oportunități.

Dar să nu se aștepte la avantaje extraordinare. De asemenea, dorința excesivă de a comunica și emoționalitatea pot afecta afacerea lor, în cel mai prost mod.

De fapt, Leii care au propria afacere ar trebui să-și dea seama că această perioadă nu răspunde așteptărilor lor, deși ei încă mai pot face față sarcinilor existente și pot chiar să elaboreze strategii pentru viitoarele evenimente viitoare. S-ar putea să nu fie lucrul cel mai ușor de făcut, dar este de preferat să rezolve toate problemele odată pentru totdeauna.

Acei Lei care nu au propria afacere pot merge mai departe, dar încep să se gândească de ce lucrează pentru altcineva. Nu este bine să lase totul acum, ci doar să înceapă să revizuiască prioritățile vieții lor. Ceea ce este important este ideea însăși. Modul în care intenționează să îşi transpună ideea în realitate este un mare semn de întrebare care va primi răspunsul mai târziu.

Până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni, vor ajunge cu siguranță la unele concluzii importante pe care vor trebui să le antameze. Acum nu este momentul cel mai bun, dar le va oferi o mulțime de experiențe și le vor deschide noi oportunități. Și, mai important, vor putea opta pentru acele oportunități care le au deja şi care pot fi considerate o victorie într-un anumit sens.

În ceea ce privește viața senimentală, martie, se va dovedi a fi la fel de controversată. Pe de o parte, vor avea totul – prieteni, familie și ocazia de a începe relații noi.

Dacă cei bătrâni se îmbolnăvesc, nu mai are nici un rost să-i lăse să meargă cum vor ei, ci să îi ducă la medic. În acelaşi timp să încerce să înțeleagă că nu trebuie să fie ei cei care decid. Dacă vorbesc, în mod special, despre unele motivații egoiste… ei bine, nimic nu se va termina pozitiv și vor ezita să îşi satisfacă propriilor nevoi.

În celelalte situaţii, sau mai precis, pentru ceilalţi oameni, această perioadă va fi destul de reușită și pașnică. Principalul lucru este să se ţină departe de deciziile impulsive. Dacă întâlnesc o situație în care pur și simplu nu au nicio idee ce să facă, să acționeze în cel mai simplu mod posibil.

Să-şi lase duşmanii să îi bârfească, să spună tot ce vor să spună. Venus este de partea lor, chiar dacă nu ești planeta lor diriguitoare. Și îi va conduce la aceeași contradicție amuzantă.

În ciuda oricăror emoții exprimate de ei şi percepută negativ, vor sfârși prin a rezolva toate problemele legate de partea romantică. În acest sens, Leii singuri vor fi mai norocoși decât cei căsătoriţi, deoarece pot fi la un anumit nivel acei judecători independenți care pot rezolva situațiile controversate, deși nu sunt interesați de rezultate. Îmi şi imaginez că este un moment foarte ciudat, dar dinamic și fascinant. Să se bucure de el.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top