Connect with us
Horoscop Minerva MARTIE 2020 Scorpion

Știri

Horoscop lunar Minerva martie 2019 – Scorpion planifică totul în avans

Scorpion – martie 2019 Minerva. Marte care se întâmplă a fie şi stăpânul Scorpionului se află într-o poziţie care este mod normal nu este atât de bună cu Scorpionul, este poziţionată astfel încât să aibă și mai multă putere, dar acest lucru nu îl impietează pe Scorpion, dimpotrivă.

Ceea ce este important pentru ei este că luna va fi destul de dinamică și va necesita eforturi suplimentare din partea lor. Singurul lucru care contează este să nu ezite.

Horoscop lunar Minerva martie 2019

Ideal ar fi fost să fi planificat totul în avans și înțeleagă clar ce au de făcut. În acest scenariu, martie va aduce câteva realizări substanțiale, nu numai cele anticipate, ci și unele bonusuri suplimentare, poate și unele financiare.
Nu vor fi întotdeauna mulțumiți.

Poate că totul se va desfășura perfect: vor avea aliați credincioși, afacerea lor va înflori. Dar ceva va lipsi -Oare ce? Detectarea a ceea ce lipseşte este esențială pentru găsirea liniștii interioare în sensul cel mai pozitiv posibil.

Majoritatea dintre noi vor fi lăsaţi să caute. Ei bine, nava care caută un teren să apară la orizont va fi întotdeauna în mișcare deoarece ea navighează spre o destinaţie.

Horoscop Minerva toate zodiile

Să încerce să fie cu ochii pe marinarii obosiți sau pe căpitanul orbit de nesfârșitele întinderi albastre. Să nu uite că cu cât vorbesc mai mult cu atât nu se deprimă.

Trebuie să obțină tot ce este mai bun de la aceste momente, pentru a nu fi lăsat să piardă câteva ocazii fantastice.
Direcția de lucru va fi caracterizată de productivitate ridicată pentru Scorpioni în martie. Și nu va fi vorba de explorarea a noi talente sau de obținerea unor aliați puternici.

De fapt, ar făce toate lucrurile care sunt de făcut, dar acum este important să îşi definească modul în care va aplica toare resursele şi informaţiile colectate.

Ar fi bine să încerce să nu îşi cheltuiască resursele financiare pe nici o iluzie inutilă ori stupiditate. Pentru acei Scorpioni care au propriile afaceri, recomandarea este să se concentreze și să acționeze în cel mai rapid mod posibil.

Perioada de planificare a trecut; este timpul să acționeze și să profite de beneficiile realizărilor proprii! Principalul lucru este să rămână la cursul definit, altfel vor fi forțaţi să înceapă totul.

Pentru cei care nu au propria afacere, să se gândească literalmente să se cufunde în muncă. Să-şi ia proiecte suplimentare, să aibă inițiativă, să nu piardă timp prețios – mai târziu, toate eforturile vor fi răsplătite. Dar să încerce să stea departe de acele domenii care sunt dezastruoase, chiar dacă îşi doresc să lucreze în aceste domenii.

Acum nu este momentul potrivit pentru a risca. Să înțeleagă acest lucru în mod special, luând în considerare, în special, faptul că circumstanțele vor funcționa pentru ei. Și să fie atenți când acceptă ajutorul cuiva; nu au nevoie de el. Orice ajutor are un preț propriu, chiar și ajutorul altruist. De aceea, trebuie să fie extrem de precauţi, dar să se abţină, să devină extrem de suspicioşi.

Sentimental putem vorbi despre o perioadă ambivalentă, dar încă remarcabilă pentru Scorpioni şi în martie. Pe de o parte există o mare posibilitate să aibă loc un eveniment important, și nu numai, în cadrul familiei. În același timp, după cum s-a observat mai devreme, pot fi nemulțumiți chiar și cu realizările mult așteptate.

Tratamentul ideal este o activitate fizică intensă! Dar se poate transpira în diferite moduri. În general, Scorpionii singuri vor parcurge o perioadă de auto-descoperiri şi de auto-evaluări. Vor descoperi multe despre ei sau despre cei mai apropiați aliați ai săi. Să nu ia lucrurile prea în serios în cazul în care ceva nu merge bine sau dacă se înșeală asupra cuiva.

Situația este departe de a fi critică și este foarte bine că au făcut câteva descoperiri importante acum. Sigur, relațiile lor pot începe să crească în mod activ, dar să nu transforme această creștere în obiectivul lor principal.

Luna martie nu este în întregime de partea lor, iar poziția lui Venus este de asemenea slabă. Scorpionii cu relații sigure, oricât de lungi sau cât de adânci sunt aceste relații, vor trăi una dintre cele mai importante și de neuitat perioade legat de noile emoții. Să nu uite că nu sunt singuri.

Oamenii din jurul lor sunt acolo și sunt capabili de iubire și sentimente chiar atunci când nu sunt siguri de asta! Totuși, să nu fie prea altruiști – viața poate pierde câteva arome de vis fără plăcerea delectării.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top