Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 BALANȚĂ - Eforturile va sunt răsplătite

Știri

Horoscop Martie 2019 Balanță – Dragoste, Carieră, Bani

Luna MARTIE 2019 în portofel

Ți se face o promisiune interesantă, ce poate atrage venituri suplimentare… cândva. Poate fi o nouă sursă de venit sau una mai bună decât cea pe care te-ai bazat înainte, numai că există un mare dezavantaj: nu e încă la dispoziția ta.

E doar o promisiune de viitor, o speranță pentru perioada următoare, dar deși e încă departe, undeva la orizont, tu ai încredere și accepți să aștepți, oricât ar mai dura. Tot e ceva să ai această promisiune (dacă vine însoțită și de unele garanții concrete cu atât mai bine) decât să vâslești fără țintă, fără a ști pe ce bani te poți baza în viitor.

Banii aceștia promiși vor veni, asta e important, deci tot ce poți face e să muncești mai departe așteptând miracolul să se întâmple, care deocamdată se întrevede vag undeva departe. Dar într-o zi vei pune mâna pe acei bani! Nu face însă deja planuri, că altfel vinzi blana ursului din pădure. Așteaptă să ai acei bani, și după aceea vei putea stabili ce faci cu ei!

Luna MARTIE 2019 la serviciu

Dacă ai curajul să îți pui mai bine în valoare atuurile, în plan profesional, ai șansa unui mare salt înainte! E un moment excelent pentru un succes de milioane, pentru o promovare, pentru un progres major în carieră, dar totul depinde de felul cum te prezinți. Lasă modestia deoparte, laudă-te, bate-te cu pumnul în piept, dă din coate, sparge tiparele, fii original, crede cu tărie în ceea ce ești și ceea ce știi și fii sigur că cel mai bun învinge! Ai un as în mânecă, deci scoate-l la iveală și valorifică-l din plin, că acum e momentul!

Ai muncit mult ca să ajungi aici, ai învățat, ai studiat, ai acumulat experiență, ai luptat, iar acum poți demonstra pe ce poziție te afli și da, poate fi o poziție fruntașă.

Dacă participi la concursuri, competiții, confruntări de idei sau de forțe, tu poți fi printre cei avantajați, dar totul ține de atitudine, căci atitudinea de învingător te-ar ajuta să te evidențiezi și dintr-un milion de candidați! Fă un pas în față cu încredere în tine, dă-te mare (evident, cu ceea ce chiar știi!) și trage succesul pe turta ta. Nici n-ai idee ce pași mari poți face înainte spre victorie, dacă știi să profiți de acest vânt prielnic ce te împinge direct la țintă.

Luna MARTIE 2019 în suflet

Tot stai și privești în urmă, la vremuri de odinioară în care dragostea se desfășura altfel decât acum. Poate duci dorul acelor timpuri, poate ai rămas încă atașat de o fostă iubire și tot nu te poți rupe, deci arunci mereu o privire înapoi, peste umăr, la ce ai trăit cândva. Poate nu ai putut încă uita o fostă relație (bună sau nu, depinde ce ai lăsat în urmă) sau poate acum se ivește ocazia să oferi unele explicații pentru cele întâmplate atunci, demult.

Au rămas lucruri neterminate, nerezolvate, neînțelese, deci n-ar fi rău să găsești o cale de a sta de vorbă cu fosta ta iubire pentru a face lumină cumva. Ori pentru o împăcare, ori pentru o definitivă eliberare… Altfel ai putea rămâne cu o mulțime de răni deschise, cu lacrimi neșterse, cu întrebări fără răspuns, cu îndoieli care te-ar putea măcina în continuare.

Pe de altă parte, dacă tot e vorba de trecut, e posibil ca abia acum să iasă la iveală unele aspecte ce au stat o vreme bine ascunse sub preș, și cine știe ce efecte au aceste dezvăluiri tardive. Poate le regreți, poate ai forța de a le ierta, poate începi să-ți pui întrebări dacă mai merită să ai încredere pe mai departe. Privește deci spre trecut fără rezerve și fără teamă, pentru că e mai bine să repari acele puncte sensibile odată pentru totdeauna, decât să le tot cari în suflet după tine, ca pe o povară.

Poate chiar ai motive să te temi de viitor, de aceea preferi să te refugiezi în trecut, în acele vremuri în care te simțeai mai sigur pe iubirea ta. Acum calci pe gheață subțire și întrebi mereu: oare…?

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top