Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 FECIOARĂ - Trigon semnificativ astral

Știri

Horoscop Martie 2019 Fecioară – Dragoste, Carieră, Bani

Horoscop Luna MARTIE Fecioară 2019 în suflet

Simțeai că relația voastră s-a blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mișca, dar iată că odată cu natura, primăvara, renaște și iubirea voastră. Era și timpul să se schimbe ceva, să apară ceva nou la orizont, să reaprindă flacăra, dar nu de la sine. Și tu trebuie să faci ceva pentru această nouă atmosferă. Chiar și cea mai mică schimbare în modul tău de a comunica, de a dărui, de a arăta, de a te implica, va aduce acel aer proaspăt după care inima ta tânjea.

Nimic nu poate fi mai frumos decât să vezi cum inima ta bate din nou ca altădată, că simți iar fiori în stomac. Iubirea e noutatea mult așteptată, deci, fie că erai singur și hodoronc-tronc ți se aprind călcâiele pentru cineva, ori erai cu cineva, dar relația nu mai mergea ca înainte – se împotmolise, se transformase în rutină – trebuie să treci la fapte! Inițiativele schimbă și tonusul în iubire, deci ori tu, ori cel drag trebuie să aduceți ceva nou în program pentru că de aici toate se pot reașeza pe alt nivel.

Ai motive să speri că ce a fost mai greu a trecut, că ieși din zona acea de amorțeală banală în care stăteai de ceva vreme, și că, finalmente, viața ta sentimentală se mișcă! Și se mișcă bine!

Horoscop Luna MARTIE Fecioară 2019 la serviciu

Când ceva merge bine, ai fi tentat să lași lucrurile să curgă de la sine, fără să mai schimbi nimic, dar nu aceasta e soluția. Întotdeauna e loc și de mai bine, deci trebuie să ridici ștacheta. Dacă tot ai atins un nivel mulțumitor, de că să nu țintești și mai sus de atât?

Sigur că poți mai mult, sigur că meriți mai mult, deci trebuie să depășești zona de confort și să vezi cum poți trece la nivelul următor. Ai nevoie de un ideal nou, de un vis mai înalt care să te tragă înainte, deci caută un nou scop măreț, care să devină motorul tău principal de propulsie. Dacă îl găsești, vei vedea ce multă nevoie aveai de acel impuls nou, de acest vânt prielnic la pupa, de o nouă țintă spre care să vâslești, pentru că atunci când ai pentru ce lupta, parcă lucrurile încep să se miște.

Dacă reușești să ieși din zona de monotonie – în care, desigur, uneori te simți bine și în siguranță, vei descoperi că întotdeauna poți merge mai departe pe treptele dezvoltării și desăvârșirii tale. Gândește-te un pic ce poți face pentru a deveni mai bun și apoi urmează acea cale. Poți! Mai bine! Mai mult! Mai sus!

Horoscop Luna MARTIE Fecioară 2019 în portofel

Ca să faci bani, uneori trebuie să și investești bani, deci e timpul să te alături unei afaceri, unei asociații, unui parteneriat în care mai multe persoane pun la un loc resursele proprii. Profitul acestei luni depinde deci de felul în care participi și tu la investiția respectivă, pentru că nu poți pretinde câștiguri dacă tu nu ai curaj să scoți banii din cont și alteori doar alții să riște…

Nici nu e cazul de risc aici, e doar vorba de ocazia de a pune niște bani la comun, ca într-un parteneriat, de adunarea la un loc a mai multor sume pentru a forma o sumă mai mare. Banii tă și ai asociaților, ai tăi și ai partenerului, ai tăi și ai altor membri din familie, și așa zerourile din coadă cresc!

Dacă participare e cuvântul cheie al lunii, despre asta este vorba și la cheltuielile familiei, deci și tu, și partenerul, cheltuiți cam la fel, fără ca vreunul să o facă pe supăratul că numai el duce în spate lista de cumpărături a lunii. Fiecare își asumă anumite cheltuieli iar când trageți linie, la final de lună, descoperiți că amândoi ați cooperat într-o perfectă armonie. Luna aceasta contează enorm o simplă adunare:  1+1=2.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top