Connect with us
Horoscop Martie 2019 Gemeni – Dragoste, Carieră, Bani

Știri

Horoscop Martie 2019 Gemeni – Dragoste, Carieră, Bani

Horoscop Luna MARTIE 2019 în portofel

Nu te juca prea mult cu banii, cu gândul că vei reuși tu, cumva, să-i faci la loc, pentru că nu e chiar așa. Ești tentat să investești niște bani într-o acțiune insuficient analizată, în care nu deții toate informațiile necesare, și există riscul să greșești. Dacă e timpul unei astfel de investiții, asigură-te că totul e sută la sută corect, legal, ștampilat, fiscalizat, susținut de documente, deci nu te abate de la reguli nici măcar un pic.

Ai fi tentat să comiți o eroare sau să faci un pas greșit cu bună știință, cu speranța că nu va lăsa urme, dar există riscul să genereze un mic haos prin buget. Nu te băga în afaceri riscante, dubioase, nu accepta condiții defavorabile, pentru că joaca aceasta neglijentă cu proprii bani (sau, și mai rău, cu ai altora), poare fi periculoasă.

Poți comite un gest incorect legat de bani și se va solda cu efecte nedorite, deci ține minte permanent sfatul acesta: nu te abate de la lege, altfel riști să fii pedepsit, sancționat, amendat… Nu e momentul cel mai bun pentru experimente financiare doar ca să vezi ce iese.

Horoscop Luna MARTIE 2019 la serviciu

Se simte un aer proaspăt la serviciu sau în carieră, te duci la muncă altfel, cu alt chef, cu altă atitudine în fața sarcinilor de zi cu zi. E o schimbare de decor poate (alt loc de muncă) sau doar o schimbare de program (te ocupi de altceva decât înainte), iar această schimbare e binevenită. Poate ai colegi noi, poate ești primit cu brațele deschise într-un mediu diferit decât cel în care ai lucrat anterior, dar atmosfera e una plăcută, colegială, amicală, încât e o plăcere să muncești în asemenea condiții.

Poți fi tu cel care decide schimbarea, și dacă o spui și altora, aceștia o primesc cu brațele deschise, ca pe o idee bună, deci vorbește celor din jur despre ceea ce vrei să schimbi. Te bate gândul să schimbi locul de muncă? Spune și altora, pentru că pot veni o mulțime de sfaturi, ponturi, idei, poate chiar și oferte concrete, deci e foarte important să expui în cuvinte ceea ce vrei să schimbi, deoarece dorința ta, odată verbalizată, generează deja schimbarea în sine, dar numai prin intermediul celor pe care îi atragi alături.

Horoscop Luna MARTIE 2019 în suflet

Chiar dacă vin multe semnale de afecțiune din partea celui drag, tu parcă tot nu ești mulțumit. Te simți singur – există și singurătate în doi – și nimic nu te mulțumește, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine? Nici măcar nu te reprezintă, tu ești o fire mult mai optimistă și mai sociabilă, deci această atitudine – în care te retragi, refuzi compania celui drag sau o faci mereu pe bosumflatul – nu ți se potrivește.

Poate a intervenit o problemă în cuplu și o vreme stați fiecare departe unul de celălalt, dar totuși unul va trebui să-și ia inima în dinți și să bată la ușa celuilalt cu scuze, cu explicații, cu flori și daruri. Poate va merge, deci, vezi din ce tabără ești tu: cel care inițiază împăcarea sau cel care așteaptă. Fii deschis la acest dialog, pentru că, dacă tot respingi gesturile celuilalt de apropiere, s-ar putea să nu mai vină altădată.

Poate visezi la o împăcare într-o relație demult împotmolită, iar acum, printr-o minune, celălalt ar putea da un semn, dar la fel de posibil ar fi ca și tu să faci un pas către celălalt și să vezi ce se mai poate salva. Dacă orgoliul nu vă lasă nici pe unul, nici pe altul, veți sta fiecare acasă la el să-și lingă rănile, deși poate, în sinea voastră, amândoi doriți același lucru: să fiți împreună din nou.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top