Connect with us
Horoscop Martie 2019 Taur – Dragoste, Carieră, Bani

Știri

Horoscop Martie 2019 Taur – Dragoste, Carieră, Bani

Horoscop Luna MARTIE 2019 în suflet

Iubirea e ca o vacanță pentru tine acum, te complaci în rolul de răsfățat și îți place enorm să te simți iubit, ocrotit. Da, poate e o atitudine ușor comodă – doar să stai și să primești ce are celălalt de oferit – dar nu uita că o relație fericită înseamnă un schimb reciproc permanent de emoții, gesturi de afecțiune, declarații, daruri, atenții.

Nu ajunge doar să deschizi inima și să te încarci din ce are partenerul de oferit, altfel s-ar putea să sece și izvorul acesta de iubire necondiționată. Izvorul poate fi alimentat însă chiar de tine: cu cât vei oferi tu mai mult, cu atât vei primi și tu, deci schimb pe schimb. Nu e nimic materialist aici, deci n-o lua ca pe o afacere, după principiul cerere-ofertă, pentru că iubirea nu e un business, dar se cere a fi întreținută din ambele părți în același mod, cu aceeași monedă de schimb.

Da, vor fi momente când vei prefera rolul de alintat care primește totul, dar va veni și clipa când va veni rândul tău să faci același lucru. Dacă n-o faci, ai putea vedea nemulțumire sau nefericire în ochii celui drag. Nu fi leneș în a oferi și tu exact ceea ce-ți place să primești la rându-ți!

Horoscop Luna MARTIE 2019 în portofel

Numai tu știi cum te descurci cu banii, ești un adevărat maestru să ieși chiar și din cele mai neplăcute crize. Poate se termină o resursă de bani sau o sumă care ți se cuvenea sau care îți era promisă tot nu mai apare, dar iei taurul de coarne și îți expui punctul de vedere în fața celor care au banii tăi, și vei ști să-i convingi să-ți dea ce este al tău.

Pe de altă parte, chiar dacă nivelul financiar nu este momentan în cea mai prosperă zonă – dimpotrivă, poți resimți unele lipsuri acute – ai o atitudine înțeleaptă în privința banilor și nu intri în panică, așa cum ar face alții, ci îți spui, cu un dram de detașare: nu-i nimic, banii s-au terminat, dar în curând voi face alții. Și chiar așa va fi, deci nu privi o trecătoare criză financiară ca pe un capăt de țară, ci ca pe o nouă lecție din care înveți cum să faci sau să-ți administrezi banii. Așa învață omul, dând de greu!

Dacă ai nevoie de un expert financiar să te ajute (un contabil, de exemplu) cere-i sprijinul: ai putea afla multe lucruri utile despre banii tăi.

Horoscop Luna MARTIE 2019 la serviciu

Nu te supăra dacă vezi că unele planuri pică, nu ies așa cum ai dorit sau dai piept cu un mare hop după primii pași. Uneori, unele proiecte nu merg așa cum ai fi dorit, pentru că există căi mult mai bune, pe care nu le-ai găsi dacă totul ar merge ca uns. Deci, dacă vezi că sensul în care ai pornit se împotmolește și nimic nu mai înaintează, s-ar putea să fie cel mai bun lucru pentru tine, ca un semnal de alarmă că investești resurse într-o afacere nerentabilă.

Stai un pic și gândește-te la alternative, pentru că sigur ai mai multe la dispoziție și dintre ele există măcar una mult mai bună decât primul plan care se pare că nu merge așa cum ai fi dorit.

Poate vei da piept cu câteva hopuri majore – spune-le eșecuri, crize, răsturnări de situație, surprize neplăcute, cum vrei – dar vei vedea că, deși cuvintele acestea au o încărcătură negativă puternică, de fapt trebuia ca acele planuri să nu meargă. Știi cum se spune: un șut în dos e un pas înainte. O ușă trântită în nas te obligă să încerci altceva și acel ceva e de două ori mai bun pentru tine. Caută imediat noua direcție, ba s-ar putea să ai chiar și mai multe opțiuni la dispoziție.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top