Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016

Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016. Berbecii descopera o persoana noua, iar Fecioarele o vor duce in continuare la fel de bine. Afla mai multe in randurile de mai jos.

Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016 pentru:

BERBEC

Berbecul va cunoaste o dragoste noua, pasionala. Are parte de multe cuceriri, de multa afectiune. Simbolul inimii il defineste saptamana aceasta.

TAUR

Taurul trebuie sa schimbe macazul, sa schimbe tactica, sa abordeze altfel lucrurile. Trebuie sa lasa incapatanarea, sa lase tonul ridicat.

GEMENI

Geamanul intra intr-o vrie. Va fi provocat, va avea mai mult de lucru. Astrele il vor ajuta sa faca lucrurile pe care si le doreste. Va trebui sa suporte consecintele efectelor create tot de el.

Top 4 zodii care iti vor rani inima vara aceasta

Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

RAC

Apar problemute. Va afla curand un adevar important care ii va marca viata sa i-o va schimba. Nu trebuie sa se sperie. Sunt cateva schimbari marcante, benefice.

LEU

Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante. Trebuie sa se pregateasca, sa astepte noile oportunitati. Planul si sfera casei sunt cele mai avantajate.

FECIOARA

Fecioara va fi favorizata in continuare. Apare luna de protectie. Se va simti bine impotriva atacurilor de orice natura: deochi, oameni pizmuitori la locul de munca, critici. Prin excelenta este protejata de divinitate.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top