Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august LEU. Ar putea fi o ocazie extraordinară

Horoscop Minerva 12 – 18 august Leu. Un parteneriat are prioritate acum. Poate fi un unul romantic care necesită timp și atenție. Dacă nuești deja căsătorit/ă, s-ar putea să fie momentul să te angajezi într-o asemenea relație. Este posibilă o schimbare în mediul înconjurător, poate o mutare sau o relocare a instituției în care lucrezi. Acordă atenție problemelor familiei și lucrează pentru a rezolva un conflict în curs.

Ai foarte mult timp, cu un accent dinamic pe semnul tău care face să fii centrul atenției. Oriunde ai fi și orice ai face, vei ieși în evidență. Cu Venus, Soarele și Marte în semnul tău, cărora li s-a alăturat și Mercur de duminică, calitățile tale naturale de leader pot fi foarte bie evidențiate și scoase în prim plan. În același timp, poți fi extrem de fermecător atunci când trebuie să fii. Folosește aceste câteva aspecte pentru a te bucura de o noapte specială cu partenerul. Ar putea fi o ocazie extraordinară.

Din week-end-ul acesta, Jupiter aduce progresul în calea ta. Dacă un proiect profesional sau o legătură romantică păreau să stagneze, acum lucrurile o vor lua din loc. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Leu Relaţional

În această săptămână se încheie ceva legal. Acest lucru ar putea afecta chiar statutul oficial al relației tale. Sunt realizate planuri mari, care au necesitat numeroase întâlniri și contracte semnate.

Bucură-te de planificarea acestui proiect sau fii tu cel care are inițiativa. Este posibil să te scoată din mediul tău obișnuit într-un spațiu nou și antrenant. Concentrează-te asupra tuturor celor care te susțin emoțional, contribuind la mulțumirea și liniștea ta, inclusiv familiei și partenerului. Evită cât mai abil criticile din viața ta mai ales din partea celor care nu îți doresc binele.

Viața sentimentală aduce destulă disponibilitate și lejeritate, dar grijă că te și poți  compromite pe măsură ce luna tranzitează semnul Vărsătorului la mijlocul săptămânii. Înțelegând că nu toate trebuie să îți meargă mereu ca lumea este un dar pentru neliniștea ta. Sparge gheața cu un străin sexy pentru că poate duce la ceva minunat atunci când nu îți este frică să fii tu și să mai și vorbești.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Leu Profesional

Norocul vine dinspre oameni și locuri neașteptate. În mod ironic, cu cât ești mai puțin organizat, cu atât va fi mai potrivită ocazia unor oportunității pe care le-ai așteptat de ceva timp. Adoptă o atitudine lipsită de griji și vei reuși.

Pe de altă parte, da, poate fi un moment stresant. Poate vrei să faci lucrurile într-un anumit mod, dar te pot bloca oamenii care doresc să facă lucrurile diferit sau se simt amenințați de abordarea ta îndrăzneață. Trebuie să ai răbdare pentru cele mai bune rezultate. Fă tot posibilul pentru a depăși resentimentele sau invidia legată de colegi, deoarece, te poate aduce la o răscruce surprinzătoare. Relează orice nevoie de control. Mergi cu fluxul de evenimente.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Leu Financiar

Acum este mai important ca niciodată să păstrezi sentimentul de echilibru. Continuă cu atitudinea de echilibrare a vieții tale. În acest moment, mai mult ca oricând, ar fi inteligent să rămâi cu picioarele pe pământ și în afara problemelor altor oameni. Fii atent la ce spui și vorbește cu tact, ponderat, mai ales dacă trebuie să transmiți vești proaste sau să aduci în discuție o opinie nepopulară. Fă-ți viața mai ușoară, dar muncește pentru a păstra liniștea acasă și la locul de muncă. 

Ai abilități extraordinare în ce privește manipularea banilor săptămâna aceasta. În acest moment, te bucuri de fructele influxurilor astrale care apar acum în zona temei tale natale, asociată banilor și valorilor proprii. Aceasta acoperă, de asemenea, propriile valori personale – la locul de muncă și în relații. Imaginează-ți că folosești toate acestea în beneficiul tău.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Leu Sănătate

 Liniștea care s-a așternut îți oferă un sentiment de realizare. Observi lucrurile pe care le-ai realizat și vezi modelul de a ajunge unde ți-ai dorit, dar cu o mai mare conștientizare de sine. Grija pentru tine și corpul tău este o modalitate de adaptare constantă la schimbare, în timp ce saluți „noul”, optimist. Dieta este cea mai bună prevenție împotriva bolilor, este cea mai bună armă a noastră împotriva depresiei și și a gândurilor negre. Un somn bun este cel mai bun mod de a ne simți cu adevărat centrați. Concentrează-te pe dezvoltarea acestor abilități la maxim.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top