Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august SCORPION. Mintea îți va servi bine acum

Horoscop Minerva 12 – 18 august Scopion. Temperamentul tău joacă un rol important săptămâna aceasta, ajutându-te să rezolvi și să iei decizii legate de tine, de munca ta și de familie. Păstrarea unei atitudini calme și starea fermă sunt obligatorii. Ascultă-ți instinctul și vei fi bine servit. S-ar putea părea chiar, la un moment dat, că lucrurile nu au cum să meargă prost. Realizările tale implică și relațiile tale de familie și cele personale. Profesioniștii media vor ieși cu adevărate bombe de presă sau este posibil să aibă ocazia să călătorească. Această săptămână destul de plăcută are multe de oferit, deoarece amestecul de energi te va ajuta să ajungi la noi oportunități și să accepți provocări interesante.

În plus, jovial Jupiter revenit sâmbătă în mers direct, are un impact puternic asupra zonei banilor proprii în weekend, iar acest lucru ar putea aduce o îmbunătățire a fluxului de numerar și a finanțelor în general. Dacă ai înregistrat întârzieri în ultimele luni, aceasta ar trebui să se încheie treptat.

În cele din urmă, Mercur în Leu, în sectorul carierei și a obiectivelor personale, duminică 18 august, este o încurajare suplimentară din partea Universului pentru a savura ideea de a fi în lumina reflectoarelor. Când lași carisma personală să strălucească, oamenii chiar te observă. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Scopion Relaţional

 Socializarea și ideea de a fi alături de prieteni, necesită să dai un pas în spate. Adu-i aproape doar pe cei apropiați. Posibil să vorbești despre anumite lucrurile numai ca să eviți o despărțire, dar pentru asta trebuie să fii deschis, cinstit și să știi ce să ceri.

Mintea îți va servi bine acum. Viața sentimentală, viața profesională și viața de familie vin toate pentru a-ți asigura o minte calmă și analitică. Te simți creativ și ai idei interesante. Se pare că nu poți lua o decizie proastă săptămâna aceasta.

Îți place să fii misterios pe măsură ce luna dramatică trece prin Capricorn la mijlocul săptămânii. Oricine va încerca să te cunoască mai bine acum va ieși cu mâinile pline. Nu ți-e greu să obți ce îți dorești. Este mai greu să te urnești. 

Mercur în Leu de la sfârșitul săptămânii, așa că îți va fi greu să îți păstrezi în liniște, planurile pentru weekend. Dacă toată lumea știe ce vrei să faci atunci laudă-te, dar nu exagera. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Scopion Profesional

Încearcă să fii pe aceeași lungime de undă cu oamenii în loc să lupți împotriva lor. Fă acest lucru prin abordarea unui zâmbet fermecător și un spirit deschis. Farmecul și entuziasmul tău vor fi contagioase. Aceste calități sunt cele mai bune instrumente pe care le ai.

Într-o perioadă care ar putea fi prea lentă pentru afaceri, poți fi mai activ relațional și să ai idei care să ducă la o accelerare a lucrurilor. Este un moment în care un serviciu bun pentru clienți va fi luat în seamă și recunoscut. Dacă ai vrut să faci o schimbare sau să te deplasezi într-o direcție nouă odată cu cariera ta, energia te va ajuta, în sfârșit, să avansezi.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Scopion Financiar

Ai capacitatea de a rămâne calm, chiar și în situațiile cele mai rele. De această abilitate de a te controla în momentele de stres beneficiază toată lumea cu care interacționezi, acasă sau la serviciu. Să fii liniștit aduce noi parteneriate și te ajută să-ți atingi obiectivele. Fă ca aceste parteneriate să funcționeze. Examinează deciziile financiare vis- a- vis de prieteni și rude. Fă o mișcare prudentă și fii pregătit să acceptați ceea ce oferă acest lucru.

Dacă dorești să faci schimbări în viața profesionallă și financiară, aceasta este săptămâna numai bună pentru a face acest lucru. Sectorul comunicării se extinde, oferindu-ți abilitatea unică de a orienta pe oricine în funcție de nevoile tale. În același timp, cercul tău social se schimbă pe măsură ce elimini persoanele care nu mai servesc obiectivelor tale. Banii provin din respectarea dictaturii inimii.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Scopion Sănătate

Ține minte acest lucru – există planete acolo, prinse într-un dans în care tu nu ești decât un fir de praf! Renunță la unele preocupări care te depășesc și concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți sănătatea – multă apă potabilă, exerciții fizice zilnice, odihnă. Un sentiment personal de bunăstare este prioritar acum. Dă drumul la schimbări și ajustările vor fi mult mai ușor de făcut; dacă stai în calea schimbării nu vei simți decât dezamăgire.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top