Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 12 – 18 august VĂRSĂTOR. Chiar poți avea multe lucruri bune

Horoscop Minerva 12 – 18 august Vărsător. Ești întotdeauna dispus să dai o mână de ajutor și acum mai mult ca niciodată. Sinceritatea și bunătatea ta îi deranjează pe ceilalți. Stabilitatea și liniștea sunt importante pentru tine acum. Nu te îndoi că eforturile tale nu îți vor aduce succes. Poți aștepta cu nerăbdare o generare mai mare de venituri, deoarece abilitățile tale vor fi răsplătite. Acest lucru, împreună cu efortul continuu, îți va aduce succesul financiar și profesional.

Sectorul de relații este în freamăt și poți fi ocupat cu tot felul de interacțiuni, de la cele romantice la cele de afaceri. Viața socială va avea, de asemenea, o mulțime de interacțiuni și te-ar putea surprinde prin mulțimea de invitații pe care le vei primi. Alege. Chiar poți avea multe lucruri bune.

Jupiter se impune în relație în weekend, ceea ce ar putea fi începutul unei noi faze în viața ta. Dacă ai fost dornic să te conectezi cu oameni aventuroși, eforturile tale de a face acest lucru ți-ar putea aduce, mai repede decât crezi, recompense neașteptate.

Uranus, stăpânul tău planetar, intră în retrogradare duminică, în zona familiei, ceea ce te-ar putea determina să încetinești ritmul schimbării. De exemplu, dacă te gândești să te miști într-o anumită direcție, este mai înțelept să nu te grăbești în nimic.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Vărsător Relaţional

Cred că este timpul să duci lucrurile la un nou nivel și să-ți iei un angajament, poate chiar unul permanent, în cazul că nu ești căsătorit. Contractele și întâlnirile îți domină timpul acum. Asigură-te că toate deciziile le-ai luat sunt printr-o discuție atentă ci partenerul sau în urma unei analize atente. Fă-ți timp și pentru familie. Luați cina împreună sau plecați în concediu împreună. Concurența, la locul de muncă sau altundeva, te poate solicita să îți faci o autoevaluare. Schimbarea aspectului exterior ar putea oferi ego-ului tău un impuls îmbucurător.

Ești deschis să duci lucrurile la nivelul următor, în timpul trigonului dintre Jupiter și conjuncția Soare – Venus, la mijlocul săptămânii, ceea ce este neobișnuit. Dacă ești dispus să îți reconsideri convingerile de bază, trebuie că este cineva special în viața ta.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Vărsător Profesional

Poate te-ai gândit că poți să manipulezi pe cineva după bunul plac, așa cumți-a și reușit în câteva cazuri. Săptămâna aceasta însă, vei constata că te-ai îmbătat cu apă rece. Această persoană luptă să te domolească și are tot dreptul să o facă pentru că tu nu ești conștient de nevoile tale, bașca de ale lui.

S-ar putea să te simți frustrat, dar așteaptă-te l schimbări importante, în curând. Fă tot posibilul să completezi, să organizezi și să clarifici toate lucrurile de care ești responsabil. Cu cât te vei pregăti mai mult acum, cu atât vei avea o poziție mai bună. Dacă ai nevoie de specializare sau de un curs de specialitate, este un moment bun pentru a explora aceste opțiuni. Spune da, dacă ești invitat la evenimente sociale legate de muncă. Așteaptă-te să faci o impresie bună.

Horoscop Minerva 12 – 18 august Vărsător Financiar

Trebuie să se ia o decizie importantă săptămâna aceasta, probabil una care implică surse de venit de tipul împrumutului. Poate ar fi necesar să te angajezi în anumite evaluări de sine, legitime sau chiar incomode. Acest exercițiu te va ajuta să iei legătura cu propriile forțe și limite. Citește și recitește orice contract sau acord legal. Un nou mediu financiar s-ar revitaliza acum și îți va oferi șansa să te ridici deasupra frământărilor propriilor convingeri.

Pe măsură ce prin semnul opozabil, Leu, se mișcă mai multe plante ai putea să te bucuri de un impuls mult necesar în viața ta financiară. Fii amabil cu tine și folosește acest timp pentru a-ți face planuri și a-ți fixa obiective pe termen lung. 

Horoscop Minerva 12 – 18 august Vărsător Sănătate

Nu ai fost niciodată omul care să se conformeze orbește la cerințele grupului,  dar cu siguranță îți pasă ce cred oamenii despre tine. Este timpul să îi ajuți și să te ajuți și pe tine și să le oferi informațiile de care au nevoie pentru a te cunoaște cu adevărat. S-ar putea să dorești mai întâi să faceți un curs de nutriție, în cazul în care asta îți dorești! Dar mai știi și că disciplina face mult. Exercitiile cum ar fi inotul, alergatul sau mersul pe jos îți oferă timp de reflecție la aceste lucruri în timp ce îți construiești puterea și stima de sine.

Horoscop Minerva săptămânal 12 – 19 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top