Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 GEMENI – Cauți să intri în contact cu ceva mistic

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Gemeni. Cauți să intri în contact cu ceva mistic care să te conducă la o schimbare pozitivă. Activitățile de petrecere a timpului liber pot duce la plăceri hedoniste care ar putea afecta sănătatea sau relațiile. Ai încredere în tine când cântărești o decizie riscantă. Unele conexiuni s-ar putea încheia pentru tine brusc. Deși acest lucru poate fi un motiv de îngrijorare temporară, fii sigur că te așteaptă noi oportunități. Creativitatea ta ar putea face să se întâmple, lucruri surprinzătoare și interesante!

Marte continuă să se opună lui Jupiter, ți-ar fi dificil să fii de acord cu cineva vi-a-vis de o acțiune. Nu este momentul să faci o mișcare spontană. În schimb, urmărește și așteaptă, deoarece evenimentele din zilele următoare ar putea schimba perspectiva.

Mercur în Taur și în Casa personalității, te-ar putea pune în legătură cu instinctele tale. Urmăreș-te orice intuiție personală în favoarea ta.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Între timp, Venus este în sectorul cel mai ascuns. S-ar putea să nu fii foarte dornic să participi la un eveniment formal, deoarece vor exista acolo oameni pe care nu vrei să îi vezi. Dar dacă mergi, ar putea să nu fie chiar atât de rău cum crezi și este posibil să spargi gheața cu cineva cu care ai avut cândva o confruntare. Ar putea fi un început pozitiv pentru reluarea legăturii.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 GEMENI Relaţional

 Te simți sfâșit între iubire și nevoia de a participa la sănătatea cuiva, fie a t, fie a celui iubit. Vizitele la medicul de familie sau drumurile la spital îți pot ocupa săptămâna. Copiii bolnavi și nevoiași pot avea nevoie de îngrijirea și atenția ta. Odată cu asumarea acestor responsabilități, nu uita să faci o pauză pentru petrecerea timpului liber și distracție. Lasă-ți creativitatea să strălucească în timp ce te reîncarci energetic prin activități spirituale sau activități de grup. Deși unele legături simți că se apropie de sfârșit, te așteaptă noi începuturi.

Abilitățile de comunicare îți vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și ceilalți nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Lucrează pentru a depăși conflictele și pentru a apăra intimitatea. În dragoste și prietenie, efortul depus nu va fi niciodată irosit. Așa că lasă lumea să vadă ce persoana caldă, grijulie și empatică ești.

Stăpânul tău planetar, Mercur este în Taur și tu simți o ușoară trecere de la ocazional la seriozitate.

Trigonul separant dintre Venus-Jupiter îți aduce o doză de energie deși alte lucruri nu vin atât de ușor cum te-ai fi așteptat. Zâmbetul este cel mai valoros acum. Flosește-l atunci când lucrurile nu merg ca pe roate.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 GEMENI Profesional

 După o perioadă de schimbare potențial stresantă, lucrurile ar putea fi în cele din urmă mai rezolvate. Poate fi o săptămână bun și să te întâlnești cu colegii ori cu clienții, dar nu îți neglija familia. Miercuri și joi, nu neglija întreținerea sau depanarea tehnicii pe care o folosești în mod regulat. Așteaptă-te ca unii să sporovăiască mai degrabă decât să muncească. Opțiunile îți pot fi limitate la sfârșitul săptămânii. Fă ce poți cu ceea ce ai.

Ai puterea să realizezi ce vrei. Nu permite nimănui să te contrazică. Încrederea în sine înseamnă 99% din câștigarea jocului. Indiferent dacă ești pe terenul de joc sau nu, trăiește acest sentiment peste tot.

Financiar. Fii diplomat în negocieri, consultă brokeri sau agenți de vânzări înainte de a lua orice decizie juridică. Creativitatea și perspectivele te vor ajuta să faci față discuțiilor neortodoxe de la birou.

În această săptămână, activitățile de caritate sau voluntariatul la o asociție non-profit îți va oferi o nouă perspectivă asupra vieții. Cineva nou, probabil dintr-un loc îndepărtat, va intra curând în viața ta.

Ești în alertă în această săptămână. Mintea ta activă îți va servi de minube. O idee inventivă ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru ca afacerea să meargă. Ești gata să vorbești și ceilalți să asculte. Un subiect nou se adresează acum. Nu îți fie frică să acorzi prioritate fericirii tale.

În această săptămână sunt prezentate aspecte legate de carieră și planul financiar, indicând că este timpul să îți atingeți obiectivele financiare și profesionale. Este ca și cum un impuls nevăzut din Univers, te trimite în direcția cea bună. Aceasta poate însemna mai multă responsabilitate și întâlniri suplimentare, așa că încearcă să mergi cu fluxul și să accepți noul rol. Intuiția cunoaște un registru foarte înalt. Integreaz-o în modul obișnuit de a face afaceri pentru a obține rezultate minunate.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 GEMENI Sănătate

Este timpul să începeți să te gândești la ceea ce înseamnă sănătate pentru tine. Nu există nici o modalitate de a-ți atinge ținta dacă trăiești lucrurile doar mintal. Asigură-te că ai și restul de care e nevoie pentru a-ți permite să gândești în mod clar cu o minte odihnă. Include sfecla roșie, roșiile și legumele verzi în dietă pentru a ajuta la curățirea și buna funcționare a  ficatului. Mai presus de toate, concentrează-te pe dezvoltarea obiceiului de a face mișcare, exerciții ușoare pe care să le poți face zilnic, și mai presus de toate, perseverează, că o faci pentru sănătatea ta.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top